Pvm:

15.03.2019

Paikkakunta:

Helsinki

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

SaritaS

Tapahtuma lisätty:

04.02.2019Gerard O’Shea - Dog Management

Gerard O’Shea on irlantilaissyntyinen ammattihandleri, kansainvälinen ulkomuototuomari ja rottweilerkasvattaja, jolla on 30 vuoden kokemus alalta. Gerard on kysytty luennoitsija ja kouluttaja ympäri maailman käyttämiensä metodien ansiosta. Kurssikielenä on englanti, mutta sujuva englanninkielentaito ei ole välttämätön, sillä tulkkausapua on tarvittaessa saatavilla.

Dog management – Koiran hallinta

Pe 15.3. klo 17-21 Helsingissä Talin keilahallilla

Noin neljän tunnin kestoinen luento on suunnattu kaikille koiranomistajille riippumatta siitä, onko koira täyttämässä puhtaasti lemmikin virkaa vai harrastetaanko sen kanssa näyttelyitä tai muita lajeja. Luennolla kerrotaan maanläheisesti Gerardin omien kokemuksien kautta, kuinka voit rakentaa suhteen koiraasi ehdollistamisen avulla, jolloin lopputulemana ymmärrätte koirasi kanssa toisianne paremmin. Seminaari on keskusteleva ja siellä voit kysyä ohjeita juuri oman koirasi ongelmiin. Luento rakentaa myös pohjaa handling -kurssilla käytettäville metodeille, joten se on suositeltava myös handlaukseen osallistuville.

HUOM! Järjestämme samana viikonloppuna Gerard O'Shea Handling-kurssin Lohjan Kirsu-hallissa, osallistumismaksuissa on huomioitu mikäli osallistut molempiin kursseihin.

Hinnat

Chihuahua ry:n jäsenille:

Dog management -luento (pe) 50 €
Handling -kurssi (la + su) 130 €
Handling -kurssin kuunteluoppilas ilman koiraa (la + su) 60 €
Koko viikonloppu (pe + la + su) 165 €
Koko viikonloppu kuunteluoppilas ilman koiraa (pe + la + su) 90 €

Ei-jäsenille:

Dog management -luento (pe) 65 €
Handling -kurssi (la + su) 160 €
Handling -kurssin kuunteluoppilas ilman koiraa (la + su) 90 €
Koko viikonloppu (pe + la + su) 195 €
Koko viikonloppu kuunteluoppilas ilman koiraa (pe + la + su) 110 €

Handling -kurssin hintaan sisältyy kahvi/tee ja pientä purtavaa.

Ilmoittautuminen 8.3.2019 mennessä. Kurssipaikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi ajoissa! Mainitse ilmoittautumisessa kumpaan handling-ryhmään osallistut, koirasi rotu ja ikä, omat yhteystietosi sekä tieto yhdistyksen jäsenyydestä. Saat ohjeet maksamiseen vahvistuksen yhteydessä. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Juoksuiset nartut eivät saa osallistua kurssille.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: tapahtumat.chihuahuary@gmail.com

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.