Pvm:

06.01.2020

Aika:

10

Paikkakunta:

Kouvola

Tarkempi sijainti:

Koiraklubin halli

Yhteystiedot:

Jaana Pohjola & Katja Kontu
Puh: 0442084420

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

jaana_pohjola

Tapahtuma lisätty:

27.10.2019Hyppytekniikka & aito motivaatio

Kahden kouluttajan päivä: hyppytekniikka & aito motivaatio

Kouluttajat: Jaana Pohjola & Katja Kontu

Voit varata ajan tunnin hyppytekniikkakoulutukseen (kahden koiran ryhmissä) ja/tai halutessasi puolen tunnin yksityisvalmennukseen koiran mielentilaan ja motivaatioon liittyen.

Hyppytekniikkatunti (kahden koiran ryhmässä) 49 €/koira
Yksityisvalmennus puoli tuntia 49 €/koira

Mikäli ilmoittaudut sekä hyppytekniikkaan että yksityisvalmennukseen, yhteishinta on 84 €.

Hallin iso puoli on varattu hyppytekniikalle ja pienellä puolella harjoitellaan motivaatiota ja mielentilaa.

Hyppytekniikka

Hyvä hyppy ei ole koiraan valmiiksi asennettu ominaisuus, vaikka geenit ja rakenne toki asettavat rajat sille, mihin koira voi pystyä. Hyppääminenkin on taito, jota koiralle voi ja kannattaa opettaa. Tavoitteena on motivoitunut, terve ja taloudellisesti hyppäävä harrastuskoira sekä rasitusvammojen, virhearviointien, loukkaantumisten ja pistemenetysten minimointi!

Hyppytekniikkatunnin hintaan sisältyy:
lukuoikeudet hyppytekniikka-aiheiseen kurssimateriaaliin verkossa
käytännön harjoitukset kahden koiran pienryhmässä: ensikertalaisille perustekniikkaharjoitukset, Katjan aiemmin tapaamille koirille tarpeen mukaan räätälöidyt harjoitukset (mm. etäisyyden / korkeuden arviointi tai jatkoharjoitteet)
koirakohtainen palaute
hallin ja esteiden vuokrat
alv 24 %

Kouluttajana Katja Kontu, joka on valmistunut hyppytekniikkakouluttajaksi vuonna 2016 ja valmentaa hyppytekniikassa erityisesti PK- ja tokokoirakoita. Tunti sopii hyvin myös agilitykoirien perustekniikan tsekkaukseen!

Aito motivaatio & mielentila

Puolen tunnin yksityisajalla pääset harjoittelemaan koirasi kanssa teille sopivia tukitreenejä! Voit halutessasi keskittyä sopivien palkkioiden valintaan tai häiriöiden harjoitteluun. Sopiva mielentila syntyy, kun koiralla on turvallisuudentunne suhteessa ympäristöön, ohjaajaan sekä harjoiteltavaan asiaan.

Yksityisvalmennukseen voit tulla ongelman tai haasteen kanssa tai vain keskittyä rakentamaan koiralle hyvää motivaatiota ja mielentilaa.

Yksityisvalmennuksen hintaan sisältyy:
Harrastuskoiran tunteet, mielentila & motivaatio -luento podcastina
Juuri teille sovelletut harjoitteet sekä kehitysideat
Hallivuokran
Alv 24 %

Kouluttajana Jaana Pohjola, eläinten käyttäytymisneuvoja, joka on valmistunut 2011 Portsmouthin yliopistosta ja kehittänyt kysytään koiralta-konseptin, jossa tärkeitä periaatteita ovat koiran omaehtoisuus, hallinnan tunne, aito motivaatio ja valinnan vapaus.