Pvm:

10.04.2021

Aika:

11:00

Paikkakunta:

Jyväskylä

Tarkempi sijainti:

Agora

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

KSnuorisojaosto

Tapahtuma lisätty:

25.09.2020Hyväntekeväisyysmätsäri

Tervetuloa Keski-Suomen Kennelpiirin Nuorisojaoston järjestämään hyväntekeväisyysmätsäriin sunnuntaina 10.04.2021 Agoran parkkihalliin! Osoite Mattilanniemi 2, Jyväskylä.

Tapahtuman tuotot lahjoitetaan kokonaisuudessaan Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastojen Tuki ry:lle.

Ilmoittautuminen alkaa klo 11:00 ja 11:30 kisataan ensin lapsi & koira- sekä junior handler- kilpailu. Klo 12:00 aloitetaan isot ja pienet pennut, jonka jälkeen klo 13:30 isot ja pienet aikuiset.

Noudatamme tapahtumassa Suomen Kennelliiton rokotusmääräyksiä, joten otathan mukaan koirasi rokotustodistuksen. Rokotukset tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kerääthän pois koirasi jätökset tapahtumapaikan ympäristöstä! Kakkapusseja on saatavilla ilmoittautumispisteeltä.

Luokat ja ilmoittautumismaksut:
Lapsi & koira 0€
Junior handler 2€
Isot pennut 5€
Pienet pennut 5€
Isot aikuiset 5€
Pienet aikuiset 5€
Varaathan mukaasi tasarahan!

Pienten aikuisten sekä pienten pentujen kehässä on pöydät, joten näihin luokkiin ilmoitetaan pöydällä esitettävät rodut. Pentuluokkien ikäraja on 1v. Lapsi & koira- kisaan pääsevät alle 10-vuotiaat, kaikki osallistujat palkitaan. Junior handler- kisan ikäraja on 10-17v.

Tapahtuma järjestetään noudattaen vallitsevia koronarajoituksia. Osallistu tapahtumaan vain terveenä ja huomioi vähintään 1-2m turvavälit. Porrastetut kehäajat varmistavat, että turvavälejä voidaan noudattaa.

Paikan päällä on myös arvontaa!