Pvm:

10.10.2019

Aika:

18.00-22.00

Paikkakunta:

Hyvinkää

Tarkempi sijainti:

Lyijykatu 8

Maksut:

38€

Yhteystiedot:

Minna Rosendahl
Puh: 0401645914

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

eläinpalvelukeskus

Tapahtuma lisätty:

01.10.2019Ilkka Hormila: koiran hajuaisti ja muisti

Ilkka Hormila pitää 3,5 tunnin luennon aiheesta Koiran hajuaisti ja muisti, mitä haju on ja kuinka se käyttäytyy, harjoitushajujen käsittely, ASTA menetelmän ja harjoituksen vaiheiden hyödyntäminen koiran hajukoulutuksessa, nuuhkutus- ja erotteluharjoittelu sekä ylläpitoharjoittelu.
Luennon lopussa varataan aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Ilkka Hormila toimi yli 40 vuotta poliisikoiranohjaajana, josta reilut 20 vuotta partiokoiranohjaajan tehtävissä sekä 18 vuotta Poliisikoiralaitoksella opettajan. Hän jäi eläkkeelle 2015 ja edustaa nykyään omaa yritystä K9 IlMa Global Trainingia. Tällä hetkellä hän työskentelee aktiivisesti seulontakoirien ja kipukoirien koulutuksissa sekä tutkimuksissa.
Poliiskoiranohjaajana hän toimi hajutunnistuskoirayksikössä ja sen lisäksi koulutti partio-, ruumis-, räjähde-, huume- ja palokoiranohjaajia. Sen lisäksi hän toimi koko ajan kouluttamiensa koirien kanssa monipuolisesti eri virkatehtävillä niin koti kuin ulkomaillakin. Suomen lisäksi hän luennoin ja opettaa myös muissa Pohjoismaissa, Euroopassa, Aasiassa ja Intiassa virkakoiranohjaajia, pelastuskoiranohjaajia ja tavallisia koiranomistajia.
Hän on toinen keväällä 2019 julkaistun Tunnistusetsintäkoirat kirjan kirjoittajista.

Luennon hinta: 38€
Sitovat ilmoittautumiset: info@elainpalvelukeskus.fi