Pvm:

10.07.2020

Aika:

18.00

Paikkakunta:

Nurmijärvi

Maksut:

159€

Yhteystiedot:

Marika Räsänen
Puh: 0401645914

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

eläinpalvelukeskus

Tapahtuma lisätty:

20.05.2020Kärsäsirkus - leiri koulutustaitojen kehittämiseen

Leiri on tarkoitettu aikuisille, jotka haluavat harrastusmielessä kehittää omia eläintenkoulutustaitoja ja tutustua uuteen eläinlajiin.

Leiri toteutetaan viikonloppuleirinä 10.-12.7. kahdessa pienryhmässä. Ryhmään mahtuu enintään 6 henkilöä. Perjantaina molemmat ryhmät ovat paikalla samaan aikaan, jolloin käymme läpi teoriaa possuista (lajityypillinen käyttäytyminen, ravinto, terveys, lisääntyminen, lainsäädäntö) sekä käymme tutustumassa possuihin.

Lauantaina ja sunnuntaina ryhmät on jaettu kahteen; aamupäivä- ja iltapäiväryhmään. Ryhmä 1 kouluttaa lauantaina aamupäivällä ja sunnuntaina iltapäivällä. Ryhmä 2 kouluttaa lauantaina iltapäivällä ja sunnuntaina aamupäivällä.

Koulutus tapahtuu pareittain ja jokainen pari saa oman possun koulutettavaksi. Koulutettavina possuina toimivat minipossu Putti sekä villasikamix -sisarukset Timjami, Neilikka ja Tilli. Possuja on koulutettu aiemmin ja ovat tottuneet käsittelyyn. Putti, Timjami ja Tilli ovat nuorempina olleet elokuva- ja mainoskuvauksissa. Putti käy myös erilaisissa tapahtumissa mm. lasten syntymäpäivillä, vanhusten virkistyspäivillä ja markkinoilla.

Kriteerit leirille osallistumiselle:
– olet täysi-ikäinen
– olet kouluttanut omaa eläintäsi ja ymmärrät positiivisen vahvistamisen merkityksen eläintä kouluttaessa
– et pelkää possua
– et pelkää likaantua
– omistat turvakengät tai saat sellaiset lainaksi
– sinulla on roimasti huumorintajua

Hintaan sisältyy tapaturmavakuutus, kahvi/tee ja pientä purtavaa