Pvm:

22.08.2019

Aika:

19.30

Paikkakunta:

Lohja

Tarkempi sijainti:

Sampokuja 3

Maksut:

95

Yhteystiedot:

Sanna Rojola
Puh: 0414994420

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

lohjankoirakeskus

Tapahtuma lisätty:

18.08.2019Kehity kouluttajana /LOHJAN KOIRAKESKUS

Tuntuuko joskus, että et saa itsestäsi kouluttajana kaikkea irti? Että et osaa kommunikoida koirallesi, mitä haluaisit sen tekevän? Että olet liian hidas tai kömpelö? Ei hätää, meistä kaikista tuntuu joskus siltä, ja onneksi kouluttamista voi harjoitella! Kouluttaminen ei siis ole jotain, jonka jotkut vain osaavat ja toiset eivät. Kaikki voivat oppia hyviksi kouluttajiksi perehtymällä eläimen oppimisen lainalaisuuksiin ja harjoittelemalla.

Tällä kurssilla kehitetään ensisijaisesti kouluttajan taitoja. Keskitymme oikea-aikaiseen palkkaukseen, sopivan vaikeustason, eli kriteerin, määrittämiseen, erilaisiin käytösten aikaansaamisen tapoihin kuten sheippaukseen, houkutteluun ja kohteiden käyttöön sekä sujuvan koulutushetken rakentamiseen.

Kurssi alkaa luennolla, jossa käydään läpi operanttiin ehdollistamisen ja positiiviseen vahvistamisen perusperiaatteet. Käytännön harjoituksissa koulutetaan yksinkertaisia käytöksiä, jotta ohjaajille tarjoutuisi mahdollisuus analysoida nimenomaan omaa käytöstään.

Kurssi kestää 4 viikkoa (ensimmäiseen kertaan sisältyy luento ja se kestää 1,5 tuntia, eli 19.30 - 21.00) ja sille otetaan 4 koirakkoa.
Kurssi sopii kaikille koulutuksesta kiinnostuneille taitotasosta tai koiran iästä riippumatta.

Kurssin kouluttaja: Sanna Rojola