Pvm:

26.11.2017

Aika:

11.00

Paikkakunta:

Helsinki

Tarkempi sijainti:

Konala

Maksut:

50€

Yhteystiedot:

Bisquit

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

Minttinen

Tapahtuma lisätty:

05.11.2017Kenraaliharjoitukset Messariin

Bisquit järjestää Koirakoulu Kompassin tiloissa Helsingin Konalassa näyttelykoulutus-sunnuntain kaikentasoisille näyttelyharrastajille koirineen. Kurssille mahtuu kuusi koirakkoa, joka takaa sen, että opetus on intensiivistä ja koiralähtöistä. Tämä kurssi antaa hyvät eväät mm. Voittaja-näyttelyihin.

Aika: sunnuntai 26.11.2017
Paikka: Koirakoulu Kompassi, Konala, Helsinki
Klo 11.00 - 12.50

Kurssilla paneudutaan vahvasti sekä yksilö- että ryhmäharjoituksiin. Kurssi antaa eväitä koiran motivoimiseen sekä koiran liikkeiden merkitykseen kehässä.

Kurssilla harjoitellaan koiran kehässä toimimista ja miten esittäjä saa koirasta näyttävän ja parhaimmat puolet esiin. Lisäksi harjoitellaan vieraiden koirien ja ihmisten tapaamista, näyttelyremmissä vetämättä kulkemista, hampaiden näyttämistä ja muuta tutkimista sekä erilaisia esittämis- ja esiintymistekniikoita. Pääpaino on koiran esittämisessä mutta lopputulokseen vaikuttavat koiran rakenteen ja kunnon lisäksi olennaisesti erittäin paljon handlerin esittämistaidot, jotka ovatkin kurssilla suuressa roolissa.

Kurssihinta 50€, joka sisältää 90 minuutin koulutuskerran ja aikaa yhteiselle keskustelulle käytännön treenien jälkeen noin 20 minuuttia.

Koulutustila on lämmin, mattopohjainen, jossa yhdellä isolla seinällä peilit.
Koulutuksessa on mukana näyttelypöytiä ja mittakeppi.

Ilmoittautuminen nayttelykoulutus@gmail.com

Mainitse ilmoittautumisviestissä koirasi nimi, rotu ja ikä sekä yhteystietosi (osoite ja puhelinnumero). Saat paluuviestinä lisäinfoa. Kurssimaksu maksetaan tilille ennen kurssia.

******************
Bisquitin näyttelykurssit ovat olleet suosittuja jo usean vuoden ajan. Bisquit on saanut palautetta mm. lämminhenkisestä, koirakohtaisesta ja innostavasta opetustavasta, jossa edetään koiran ehdoilla.
Bisquitin kouluttaja omaa monien rotujen esittämistaustan ja on toiminut aktiivisesti eri koirajärjestöissä luottamustehtävissä.

Tervetuloa mukaan Bisquitin Hyvän Mielen Koulutukseen!