Pvm:

14.04.2018

Aika:

11.00

Paikkakunta:

Sastamala

Tarkempi sijainti:

Stormintie 127, 38220 Sastamala

Maksut:

7,00

Yhteystiedot:

Riina Saarinen
Puh: 0503032267

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

Luonnontassu

Tapahtuma lisätty:

13.02.2018KEVÄT MÄTSÄRI

Ilmoittautuminen klo 11, kehät alkavat klo 12.

Luokat:
Lapsi ja koira
Pienet pennut (alle 1v.)
Suuret pennut (alle 1v.)
Pienet aikuiset
Suuret aikuiset

Luokkien neljä parasta palkitaan, voittajat kilpailevat BIS-kehässä. Lapsi-luokassa kaikille pikku palkinto. Noudatamme SKL:n rokotusmääräyksiä (pentuluokkaan osallistuvan tulee olla saanut kolmoisrokotteen tehoste ja rabiesrokote). Rokotustodistus mukaan!

Ensin lapsi ja koirakehä. Sen jälkeen arvostellaan kaikki pennut ja sitten aikuiset.

Lapsi ja koirakehä 3e ja muut kehät 7e/ koirakko.

Tuomareina Hanna-Mari Rajaniemi ja Kirsi-Marja Kumpulainen
Olen Hanna-Mari Rajaniemi ja asun Hämeenkyrössä pienellä tilallamme, jossa kahden laumanvartijakoiran lisäksi on lampaita ja pari kaviokasta. Kotona asuvat tällä hetkellä 7v. kaukasiankoirauros Sergei ja elokuussa-17 syntynyt sarplaninac uros Dragan, joka opettelee laumanvartijan hommia.

Olen ollut innokas koiraharrastaja koko ikäni. Lapsena perheessäni oli labradorinnoutaja, jonka kanssa tuli puuhasteltua kaikenlaista omaksi iloksi. Vasta hankittuani ensimmäiset omat koirani, suursnautseriuroksen v.-95 ja myöhemmin v. -97 samanrotuisen kodinvaihtajanartun, aloin harrastaa pk-lajeja ja näyttelyitä. Luonnollisesti kuvaan tuli mukaan myös yhdistystoiminta. Olen toiminut monessa eri toimihenkilöroolissa vuosien aikana, mm. Suomen Kaukasiankoirat ry:n puheenjohtajana ja pk-koulutusohjaajana.
Ensimmäisen oman laumanvartijan sain v. 2003, kun muutin maaseudulle yksiin puolison kanssa, jolla oli ollut niitä jo aiemminkin. Siitä lähtien Ne ovat kuuluneet elämääni. Vaikka sydäntäni lähellä ovatkin laumanvartijakoirat, niin silti kaikki koirat ovat ihania.
Arvostellessani kiinnitän huomiota kokonaisuuteen ja harmoniaan. Koirien terveys sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi menee kaiken shown edelle. Ymmärrän, että toisille mätsäri on kiva harrastus, toisille harjoittelupaikka virallisia näyttelyitä varten. Yhtä kaikki - jokainen teistä on lämpimästi tervetullut mätsäriin!

-------------------------------------------------------------------------Olen Kirsi Marja, Sastamalan Heinoosta. Koirat ovat kuuluneet elämääni aina lapsesta asti. Ensimmäisen oman koiran hankin parikymppisenä, joka oli rodultaan Rottweiler. Sen jälkeen tuli Hovawart, jonka kanssa harrastettiin näyttelyjä. Seuraavat koirat olivat Kultainen noutaja ja x-rotuinen kaveri. Tällöin aloin harrastamaan tottelevaisuutta ja virallisia toko-kokeita. Seuraavaksi koiraksi meille asettui Porokoira ja taas näyttelyt tulivat tutuiksi.

Kaikki nuo edelliset ihanat rakkaat koiruudet, ovat jo edesmenneitä, nyt perheeseeni kuuluvat Australiapaimenkoira, Suomen lapinkoira, Mittelspitz ja x-rotuinen rescue-taustainen koira.

Harrastuksiini kuuluu tällähetkellä Rally-Toko, Toko ja viralliset koesuoritukset, joskus myös käydään näyttelyissä.

Toimin toko-kouluttajana Luonnontassussa, VPKH:ssa olen hallituksessa ja nuorisovastaava. Kennelliiton toko-koulutusohjaajakurssin olen käynyt muutamia vuosia sitten sekä tottelevaisuuskursseja Kiva-team ja Taitoa-tassuihin ohjaamina.

Jokainen elävä olento on minulle tärkeä, mutta koira on se ykkösjuttu. Tarkastelen mielelläni sinun ja koirasi yhteistyötä ja kivan näköistä liikehdintää isosta pieniin ja pienistä isoihin.

Innolla odotan päästä rapsuttelemaan rakasta karvakorvaasi!
-Kirsi-Marja-