Pvm:

29.02.2020

Aika:

10.00-13.00

Paikkakunta:

Lahti

Tarkempi sijainti:

Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä, Karjasillantie 12, 15580 Ruuhijärvi

Maksut:

89e

Yhteystiedot:

Satu Suomensyrjä
Puh: 0405350106

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

lawrence

Tapahtuma lisätty:

10.02.2020Koirahierontakurssi/Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä

Oman koiran mukava ja tehokas käytännön hierontakurssi pienryhmässä, jolta saa valmiuden koirien turvalliseen kotihierontaan. Kurssin voi tilata myös muuhun aikaan ja yksityisesti samaan hintaan.
Kurssilla opetellaan yhdessä oman koiran kanssa koirahieronta venyttelyineen teoriassa ja käytännössä vaihe vaiheelta. Kurssi sopi myös koirille, joita vieras ihminen ei voi hieroa, sillä koiran omistaja hieroo koiransa. Jokaisen koiran oma tilanne ja hierontatarve otetaan huomioon opetuksessa.
Kurssilla käydään läpi mm. koiran luusto ja pinnalliset lihakset, hierontaotteet ja -tavat, venyttelyt, vasta-aiheet, hieronnan kulku, lajikohtaiset erityishierontatarpeet ja hieronnan merkitys koiran terveydessä ja hyvinvoinnissa sekä tyypillisimmät lihaskireysalueet.
Jokainen kurssilainen hieroo lopuksi koiransa. Kurssi sisältää uusintahierontakerran koiran kanssa kertauksena(ei pakollinen, n. 1 kk sisällä) sekä kirjallisen materiaalin lihaskarttoineen. Kurssilta saa halutessa todistuksen.
Koiralle mukava riittävä huopa tms. mukaan alustaksi sekä vesikuppi.
Kurssi maksetaan paikan päällä käteisellä. Kurssi toimii jo yhdeksättä vuotta ja sen pitää hevos-ja koirahieroja Satu Suomensyrjä.
Ilmoittaudu mukaan koirasi kanssa!
kts. lisää www.elainpalvelusatu.suntuubi.com