Pvm:

29.08.2013

Aika:

19:00-20:00

Paikkakunta:

Helsinki, Konala

Tarkempi sijainti:

Konalankuja 4, 2.krs

Maksut:

60e

Yhteystiedot:

Puh: 0415222008

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

KoirakouluKompassi

Tapahtuma lisätty:

20.08.2013Koirakoul Kompassissa tutustuminen ihmisjälkeen

TUTUSTUMINEN IHMISJÄLKEEN

Kurssi alkaa tunnin mittaisella luennolla, jossa käydään läpi jäljestämisen teoriaa, sääntöjä ja yleisimpiä opetustapoja. Luennolla annetaan jo ensimmäiset kotitehtävät.

Käytännönharjoitukset pidetään maastossa n. 30min ajomatkan päässä Kompassilta. Tarkka paikka ilmoitetaan luennolla. Kurssilla tehdään alkeisharjoituksia jäljestämisestä koirien mukaan.

Kurssille ei ole esivaatimuksia. Kurssi sopii kaikenrotuisille ja kaiken ikäisille koirille - siis myös pennuille. Kurssin käytyään voi jatkaa itsenäistä jäljestämisen harjoittelua. Kurssille otetaan maksimissaan kuusi koirakkoa ja kurssin hinta on 60,-€.

Jäljestäminen (ihmisjälki) on yksi palveluskoiralajeista, mutta sopii erinomaisesti myös muiden rotuisten koirien aktivointiin. Jäljestäminen on luontaista useimmille koirille. Harrastuksena jäljestäminen ei stressaa koiraa vaan päinvastoin vähentää koiran stressiä. Jäljestäessään koira tekee työtä nenällään ja päällään, jolloin jäljestäminen sopii hyvin myös koiran rauhoittamiseksi. Kurssilta saa kirjallisen materiaalin.

Luento Konalassa, auto välttämätön kurssille osallistumiselle, maastoon ei järjestetän erillistä yhteiskuljetusta. Kurssille voi ilmoittautua myös kuunteluoppilaaksi hinta 15,-€.

Seuraava kurssi järjestetään niin, että luento pidetään Kompassille torstaina 29.8. klo 19.00-20.00 ja Käytännön harjoitukset maastossa sunnuntaina 8.9. klo 12.00-14.00

Ilmoittautuminen täältä koiran kanssa:
http://kurssit.koirakoulukompassi.com/?op=show_session&session_id=2643

Ilmoittautuminen täältä kuunteluoppilaaksi:
http://kurssit.koirakoulukompassi.com/?op=show_session&session_id=2644