Pvm:

23.11.2019

Aika:

17-19

Paikkakunta:

Pori

Tarkempi sijainti:

Rakennuskulttuuritalo Toivo

Maksut:

30e

Yhteystiedot:

Outi Kivimäki
Puh: 040 737 6749

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

KoirakouluJasperi

Tapahtuma lisätty:

27.10.2019Koiran pakko-oireinen käyttäytyminen

Syöksyykö koirasi lenkeillä jokaisen lentävän lehden perään? Onko koira maaninen valojen ja varjojen suhteen? Tai jaksaako koirasi loputtomasti jahdata häntäänsä?

Pakko-oireinen käyttäytyminen on merkittävä uhka koiran hyvinvoinnille ja aiheuttaa usein omistajalle neuvottomuutta ja huolta. Onko mitään tehtävissä?

Koirakoulu Jasperi järjestää lauantaina 23.11. klo 17-19 aiheesta luennon, jonka pitää kouluttaja ja eläinfysioterapiaan erikoistuva fysioterapeutti (AMK) Tiina Kuusisto (FysioMuuvi). Luennolla Tiina kertoo tieteellistä faktaa aiheesta sekä esimerkkejä elävästä elämästä vakavasti pakko-oireisesti käyttäytyneestä omasta koirastaan sekä kohtaamistaan asiakaskoirista.

Tiinan koulutusmenetelmät perustuvat tieteeseen sekä positiivisen vahvistamisen tekniikoihin, joiden käytöstä hänellä on vuosien kokemus eri harrastuslajeista (agility, toko, pk-lajit) sekä ongelmakoirakoulutuksesta. Häiriöherkät, kuumakallet, arat, pelkoaggressiiviset ja pakko-oireisesti käyttäytyvät koirat ovat Tiinan vahvaa osaamisaluetta. Myös eläinfysioterapian saralla Tiinan työn keskiössä ovat käsittelyongelmaiset koirat ja nimenomaan koiran omaehtoisuus hoitotilanteessa. Lisätietoja löydät FysioMuuvin verkkosivuilta www.fysiomuuvi.fi

Luento pidetään Porissa Rakennuskulttuuritalo Toivon piharivissä (Varvinkatu 19).

Hinta 30 e, sis. kahvitarjoilun.

Ilmoittautumiset sähköpostitse koirakoulujasperi@gmail.com.
Osallistujille lähetetään tarkempi info tapahtumasta.

Lämpimästi tervetuloa!