Pvm:

03.08.2019

Aika:

12.00 - 14.00

Paikkakunta:

Vantaa

Tarkempi sijainti:

Länsimäen koulun liikuntasali. Pallastunturintie 27, 01280 Vantaa.

Maksut:

45€

Yhteystiedot:

Kaisa Urbanus
Puh: +3584578756520

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

FysioUnleash

Tapahtuma lisätty:

24.07.2019Koiraurheilijoiden liikkuvuus- ja lihashuolto Workshop

Koiraurheilija! Tervetuloa huoltamaan omaa kehoasi muiden koiraurheilijoiden seurassa!

Koiraurheilijoiden liikkuvuus- ja lihashuolto – workshopissa syvennytään 2h fysioterapeutin ohjauksessa koiraurheilevan ihmisen kehonhuoltoon ja liikkuvuusharjoitteluun. Workshopissa tehdään dynaamista liikkuvuusharjoittelua, joka parantaa kehon voimantuottoa, nopeutta ja räjähtävyyttä. Harjoittelulla on suuri vaikutus myös vammojen ja kiputilojen ehkäisijänä.

Toiminnallisen harjoittelun ohessa opit konkreettisia fysioterapeutin vinkkivitosia; Miten koiraurheilijan kannattaa huoltaa omaa kehoa koiraurheilun lomassa, kisapäivinä ja arkena. Mikä parasta, workshopin jälkeen kehossa on taatusti kevyt ja hyvä olo ja saat taatusti ideoita jatkoharjoitteluun!

Workshopin ohjaa Fysioterapeutti AMK, fysiikkavalmentaja, Agility-, TOKO-, ja Canicross – urheilija Kaisa Urbanus. Kaisalla on vankka asiantuntemus ihmisen tuki- ja liikuntaelimistön toiminnasta, lihasvammojen ehkäisemisestä, erilaisten ryhmien liikunnanohjaamisesta sekä vahva lajituntemus useista koiraurheilulajeista.

Kenelle?
Workshop sopii mainiosti eri koiraurheilulajien ohjaajille ja kaikentasoisille liikkujille.

Koiraurheilulajit altistavat ohjaajan herkästi lihaskireyksille lähes huomaamatta mm. Agility haastaa ohjaajan nopeutta, ketteryyttä, reaktiokykyä ja liikkuvuutta kovavauhtisen juoksusuorituksen aikana ja kehon hyvinvoinnista ja toimintakyvystä olisi hyvin tärkeää pitää huolta .TOKO:n seuruuharjoittelussa aina vasemmalla puolella seuraavan koiran huomiointi saattaa pitkäkestoisen harjoittelun seurauksena aiheuttaa yksipuolista rasitusta ja lihaskireyksiä ohjaajan kehoon. Canicross – harrastajilla tulee herkästi kovasta rasituksesta johtuvia rasitustiloja ja lihaskireyksiä.

Milloin?
3.8.2019 Klo 12.00 – 14.00

Missä?
Länsimäen koulun liikuntasali, Vantaa.


Tule viettämään energinen ja hyväntuulinen kehonhuoltopäivä muiden koiraurheilijoiden kanssa.

Ilmoittaudu :
https://www.fysiounleash.com/tuote/koiraurheilijoiden-liikkuvuus-ja-lihashuolto-workshop

Hinta 45€ (sis. alv. 10%)