Pvm:

08.09.2019

Aika:

12.00 - 14.00

Paikkakunta:

Vantaa

Tarkempi sijainti:

Agria Areena, Pitkäsuonkuja 6, 01200 Vantaa.

Maksut:

45€

Yhteystiedot:

Kaisa Urbanus
Puh: +3584578756520

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

FysioUnleash

Tapahtuma lisätty:

24.07.2019Koiraurheilijoiden Nopeus & Reaktio Workshop

Koiraurheilija! Kiinnostaako nopeustreeni?

Nyt on tarjolla energinen ja hauska treenipäivä juuri sinulle! Nopeus ja vikkelä reaktiokyky ovat monelle koiraurheilijalle ja erityisesti agilityurheilijalle supertärkeitä ominaisuuksia, joita kannattaa treenata säännöllisesti. Agilityurheilija voi nopeilla jaloilla ja vikkelällä reagointikyvyllä pelastaa monta haastavaa tilannetta agilityradalla.

Koiraurheilijoille räätälöityssä workshopissa opiskellaan fysioterapeutin johdolla koiraurheilijan nopeuskestävyys-, nopeusvoima-, ja reaktioharjoittelun perusperiaatteita, jonka jälkeen opitut asiat viedään käytäntöön toiminnallisen harjoittelun kautta. Tule mukaan treenaamaan nopeutta ja vikkelää reagointikykyä hyvässä koiraihmisten porukassa ja hauskalla tavalla!

Saat taatusti workshopista mukaan paljon uusia ideoita, miten yhdistää nopeustreeniä omaan arkeesi esim. iltalenkkeihin koiran kanssa ja miten kehittyä omassa koiraurheilulajissasi nextille levelille!

Workshopin ohjaa Fysioterapeutti, fysiikkavalmentaja, Agility-, TOKO-, ja Canicross – urheilija Kaisa Urbanus. Kaisalla on vankka asiantuntemus ihmisen tuki- ja liikuntaelimistön toiminnasta, lihasvammojen ehkäisemisestä, erilaisten ryhmien liikunnanohjaamisesta sekä vahva lajituntemus useista koiraurheilulajeista.

Kenelle?
Workshop sopii mainiosti eri koiraurheilulajien ohjaajille ja kaikentasoisille liikkujille. Nyt liikuntataustalla ei ole väliä ja harjoitteet sopivat eritasoisille liikkujille.

Milloin?
Su 8.9.2019 Klo 12.00 – 14.00

Missä?
Agria Areena, Pitkäsuonkuja 6, 01200 Vantaa.

Ilmoittautuminen?
https://www.fysiounleash.com/tuote/koiraurheilijoiden-nopeus-ja-reaktio-workshop/

Hinta 45€ (sis. alv. 10%)