Pvm:

03.06.2019

Aika:

09.00-15.00

Paikkakunta:

Hyvinkää

Tarkempi sijainti:

Rääkänkatu 9

Maksut:

180 €

Yhteystiedot:

Minna Rosendahl
Puh: 040-1645914

Lisääjä:

eläinpalvelukeskus

Tapahtuma lisätty:

13.05.2019lapsi-koira -päiväleiri

Hyvinkään eläinpalvelukeskus järjestää kesällä 2019 lapsi-koira -päiväleirejä. Leiri on tarkoitettu 10-14 -vuotiaille lapsille, joilla on koira kotona. Leirillä harjoittelemme mm. erilaisia temppujen ja hoitotoimenpiteiden kouluttamista, koirien kaunista käsittelyä, virikkeistämistä askartelun muodossa sekä koirien ensiapua. Ulkoilemme päivittäin ja tutustumme koirien kanssa erilaisiin ympäristöihin. Vietämme yhden päivän toisen kouluttajan tilalla, missä on mm. minipossu (Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan Puustinen), villasikoja, kanoja ja ankkoja.

Leiri toteutetaan 3.-7.6. päiväleirinä, maanantaista perjantaihin klo 09-15 Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen tiloissa Rääkänkatu 9, 05810 Hyvinkää.

Leirin hinta on 180 euroa, sisältää 1 lämpimän aterian/pvä. Yhdelle leirille otetaan 6 lasta ja koiraa. Lapset ovat tapaturmavakuutettuja leirin ajan (myös matkat kotoa leiripaikalle sekä takaisin kotiin). Koirien vakuutuksesta tulee perheen huolehtia itse. Leirillä on koko ajan kaksi ohjaajaa paikalla.

Koiran tulee olla sen kokoinen ja luonteinen, että lapsenne kykenee siitä huolehtimaan leiripäivän ajan. Koira ei saa olla aggressiivinen ihmisiä tai koiria kohtaan, se ei myöskään saa olla niin vahva, ettei lapsenne pysty sitä hallitsemaan. Koirat ovat leirillä mukana maanantaista torstaihin.

Leirin ohjaajina toimivat Marika Räsänen ja Minna Rosendahl. Molemmat ovat ammattitutkinnon suorittaneita eläintenkouluttajia. Marika on aiemmalta koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja on tehnyt useita vuosia koulussa töitä lasten parissa. Minna on aiemmalta koulutukseltaan sairaanhoitaja ja on työskennellyt päivystyksessä lähes 20 vuotta.

Valitsemme leirille soveltuvat lapset ja koirat hakemusten perusteella. Vapaamuotoisen hakemuksen voi laittaa 26.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: elainpalvelukeskus@gmail.com. Hakemuksessa tulee lapsen tietojen lisäksi olla tietoja myös koirasta (mm. rotu, paino, luonne).