Pvm:

22.06.2020

Aika:

9-15

Paikkakunta:

Hyvinkää

Tarkempi sijainti:

Lyijykatu 8

Maksut:

200€

Yhteystiedot:

Minna Rosendahl
Puh: 0401645914

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

eläinpalvelukeskus

Tapahtuma lisätty:

20.05.2020lapsi-koira -päiväleiri

Leiri on suunnattu 9-14 -vuotiaille nuorille, joilla on kotona koira. Leirillä harjoittelemme mm. koirien kouluttamisen perusteita, temppujen ja hoitotoimenpiteiden tekemistä, koirien ensiapua, virikkeistämistä ja koirien kaunista käsittelyä. Ulkoilemme päivittäin koirien kanssa. Yhtenä päivänä vietämme toisen kouluttajan pikkutilalla, missä on villasikoja, minisika ja kanoja.
Leiri toteutetaan päiväleirinä, maanantaista perjantaihin klo 09-15 Hyvinkään eläinpalvelukeskuksen tiloissa Lyijykatu 8.

Hinta sisältää 1 lämpimän aterian päivässä sekä tapaturmavakuutuksen. Vakuutus on voimassa myös matkalla kotoa leiripaikalle sekä takaisin kotiin. Koiran vakuutuksista tulee perheen itse huolehtia. Leirillä on koko ajan 2 ohjaajaa.

Koiran tulee olla sen kokoinen ja luonteinen, että nuori kykenee huolehtimaan siitä koko leiripäivän ajan. Koira ei saa olla aggressiivinen muita koiria tai ihmisiä kohtaan. Koira ei myöskään saa olla niin vahva, ettei nuori pysty sitä hallitsemaan. Koirat ovat mukana leirillä maanantaista torstaihin.

Valitsemme leirille soveltuvat nuoret ja koirat hakemusten perusteella. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää sähköpostitse: minna@elainpalvelukeskus.fi.
Hakemuksessa tulee lapsen tietojen lisäksi olla tietoja myös koirasta (rotu, ikä, paino, luonne). Hakemukset tulee lähettää 29.5. mennessä.

LEIRILLÄ ON 1 PAIKKA VAPAANA!