Pvm:

15.10.2020

Aika:

18.00

Paikkakunta:

Forssa

Maksut:

35€

Yhteystiedot:

Bisquit

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

Minttinen

Tapahtuma lisätty:

24.09.2020Näyttelykoulutuksen tehotreeni-ilta

Bisquit järjestää näyttelykoulutus-illan torstaina 15.10.2020 Forssan Tokmannin asfalttiparkkipaikalla klo 18.00 - 19.30. Ei säävarausta!
Kurssille mahtuu kahdeksan koirakkoa.

Trenissä paneudutaan vahvasti sekä yksilö- että ryhmäharjoituksiin. Koulutus antaa eväitä koiran motivoimiseen sekä koiran liikkeiden merkitykseen kehässä.

Illan aikana harjoitellaan koiran kehässä toimimista ja miten esittäjä saa koirasta näyttävän ja parhaimmat puolet esiin. Lisäksi harjoitellaan vieraiden koirien ja ihmisten tapaamista, näyttelyremmissä vetämättä kulkemista, hampaiden näyttämistä ja muuta tutkimista sekä erilaisia esittämis- ja esiintymistekniikoita. Pääpaino on koiran esittämisessä mutta lopputulokseen vaikuttavat koiran rakenteen ja kunnon lisäksi olennaisesti erittäin paljon handlerin esittämistaidot, jotka ovatkin kurssilla suuressa roolissa.

Kurssihinta 35€, joka sisältää 90 minuutin koulutuskerran

Koulutuksessa on mukana näyttelypöytä.

Ilmoittautuminen nayttelykoulutus@gmail.com
Ilmoittautuessasi saat paluuviestinä maksuohjeet sekä tarkemmat tiedot kurssista.
Kurssi-ilmoittautuminen on sitova, ei säävarausta. Luethan ilmoittautumisehdot www-sivuilta.

*******
Bisquitin näyttelykurssit ovat olleet suosittuja kymmenen vuoden ajan. Bisquit on saanut palautetta mm. lämminhenkisestä, koirakohtaisesta ja innostavasta opetustavasta, jossa edetään koiran ehdoilla.
Bisquitin kouluttaja omaa monien rotujen esittämistaustan ja on toiminut aktiivisesti eri koirajärjestöissä luottamustehtävissä.

Tervetuloa mukaan Bisquitin Hyvän Mielen Koulutukseen!