Pvm:

19.01.2022

Aika:

18.00

Paikkakunta:

Järvenpää

Maksut:

40€

Yhteystiedot:

Koirakoulu Bisquit

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

Minttinen

Tapahtuma lisätty:

09.01.2022Näyttelykoulutusilta

Bisquit järjestää näyttelykoulutustreenit, Järvenpäässä, FinnPet`n koulutustiloissa keskiviikkona 19.1.2022, os. Satukukanpolku 5, B-00, kello 18-19.00
Kurssille mahtuu neljä koirakkoa.

Kurssi on tarkoitettu pöydällä esitettäville roduille. Tilan koko noin 62m2, jossa messumatto, sekä isot peilit.

Treenissä paneudutaan vahvasti sekä yksilö- että ryhmäharjoituksiin. Koulutus antaa eväitä koiran motivoimiseen sekä koiran liikkeiden merkitykseen kehässä.

Treenin aikana harjoitellaan koiran kehässä toimimista ja miten esittäjä saa koirasta näyttävän ja parhaimmat puolet esiin. Lisäksi harjoitellaan vieraiden koirien ja ihmisten tapaamista, näyttelyremmissä vetämättä kulkemista, hampaiden näyttämistä ja muuta tutkimista sekä erilaisia esittämis- ja esiintymistekniikoita. Pääpaino on koiran esittämisessä mutta lopputulokseen vaikuttavat koiran rakenteen ja kunnon lisäksi olennaisesti erittäin paljon handlerin esittämistaidot, jotka ovatkin kurssilla suuressa roolissa.

Kurssihinta 40€, joka sisältää 60 minuutin koulutuskerran.

Ilmoittautuminen nayttelykoulutus@gmail.com
Ilmoittautuessasi saat paluuviestinä maksuohjeet sekä tarkemmat tiedot kurssista.
Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Luethan ilmoittautumisehdot www-sivuilta.

*******
Bisquitin näyttelykurssit ovat olleet suosittuja toistakymmentä vuotta. Bisquit on saanut palautetta mm. lämminhenkisestä, koirakohtaisesta ja innostavasta opetustavasta, jossa edetään koiran ehdoilla.
Bisquitin kouluttaja omaa monien rotujen esittämistaustan ja on toiminut aktiivisesti eri koirajärjestöissä luottamustehtävissä.

Tervetuloa mukaan Bisquitin Hyvän Mielen Koulutukseen!