Pvm:

24.10.2019

Aika:

19.30

Paikkakunta:

Lohja

Tarkempi sijainti:

Sampokuja 3

Maksut:

135

Yhteystiedot:

Sanna Rojola
Puh: 0414994420

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

lohjankoirakeskus

Tapahtuma lisätty:

14.10.2019NOSE WORK alkeiskurssi/Lohjan Koirakeskus

Nose Work on hurjan suosion viime vuosina saavuttanut hajutyöskentelylaji, jossa koira opetetaan etsimään ennalta määrättyjä hajuja eri ympäristöissä (ks. lajiesittely alta).

Haistelu ja nenän käyttö on koiraeläimille lajityypillistä toimintaa, josta ne myös nauttivat hurjasti. Nose Work tarjoaa mahdollisuuden harjoitella nenätyöskentelyä tavalla, joka sopii kaikille koirakoille, iästä ja aiemmista taidoista riippumatta. Hajutyöskentely on oiva tapa virikkeistää koiraa ja tarjota sille tekemistä, joka on sille luontaista.

Hajutyöskentelyharjoitusten kautta myös ihmisille tarjotuu mahdollisuus kurkistaa koirien maailmaan, joka jäsentyy pitkälti juuri hajujen kautta.

Alkeiskurssilla opetamme koirallesi Nose Workin ykkösluokassa käytetyn eucalyptus hajun ja harjoitelemme etsintää laatikoista ja sisätiloista. Kurssi ei vaadi ennakkotietoja tai -taitoja sen paremmin koiralta kuion omistajaltakaan. Tarvittaessa jokainen koira harjoittelee erikseen, joten kurssi sopii myös aroille tai reaktiivisille koirille.

Kurssiin sisältyy luento, 5 harjoituskertaa sekä hajupullo.

Max 4 koiraa/ryhmä