Pvm:

14.10.2018

Aika:

11.00-11.45

Paikkakunta:

Lahti

Tarkempi sijainti:

Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä, Karjasillantie 12, 15580 Ruuhijärvi

Maksut:

60e yht. 6 käyntikertaa

Yhteystiedot:

Satu Suomensyrjä
Puh: 0405350106

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

lawrence

Tapahtuma lisätty:

01.09.2018Pentu/alkeiskurssi (Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä)

Tehokas ja mukava käytännön koiranhallintaan perustuva kurssi sunnuntaisin ilman ikärajoitusta turvallisesti verkolla aidatulla pihalla maaseudulla. Mukaan voi tulla mistä kerrasta tahansa, sillä samat asiat toistetaan aina uudelleen. Kurssi sopii myös vanhemmille koirille jotka haluavat aloittaa alusta tai kerrata oppimaansa. Kurssia saa käydä omaan tahtiin.
Kurssilla opetellaan hallitsemaan koira erilaisissa tilanteissa koiralle luonnollisen oppimisen kautta ystävällisellä energialla. Lisäksi opetellaan mm. kohtaamista, hihnassa vetämättä kulkemista ja yhdessä kävelemistä. Kurssilla käydään läpi myös kaikki perustottelevaisuuden liikkeet, joista tärkeimmät ovat nopea ja iloinen luoksetulo ja ripeä pysähtyminen.
Koiran ohjaajalle kurssi opettaa ystävällistä, kannustavaa, rauhallista, kärsivällistä ja henkisesti tasapainoista koiran kouluttamista. Pennut voivat oppimisen ohessa leikkiä mahdollisuuksien mukaan vapaina sopivien kavereiden kanssa ja oppia myös näin tärkeitä sosiaalisia taitoja.
Ota koiralle mukaan vesikuppi ja vesi, makupaloja sekä mukava panta ja hihna. (Ei kelatalutinta tai valjaita).Kurssimaksu maksetaan aloitettaessa käteisellä.
Tervetuloa mukaan!