Pvm:

31.05.2020

Aika:

11.00-11.45

Paikkakunta:

Lahti

Tarkempi sijainti:

Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä, Karjasillantie 12, Lahti (Nastola)

Maksut:

60e yht. 6 käyntikertaa

Yhteystiedot:

Satu Suomensyrjä
Puh: 0405350106

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

lawrence

Tapahtuma lisätty:

23.03.2020Pentu/alkeiskurssi (Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä)

Ainakin toistaiseksi alle 10 osallistujan turvallinen, mukava ja tehokas tottelevaisuuskurssi ilman ikärajoitusta ulkona aidatulla pihalla maaseudulla. Kurssi toimii vuoden ympäri jo kymmenettä vuotta. Ei ikärajaa. Käydä saa silloin kun itselle sopii ja aloittaakin milloin haluaa.
Kurssilla opetellaan koiran hallintaa erilaisissa eteen tulevissa tilanteissa. Opetuksessa käytetään koiran luonnollista tapaa oppia mm. kehonkielen ja energian avulla. Kaikki opetus tapahtuu ystävällisesti, kannustaen ja palkiten.Oppiminen on leikkiä ja onnistumisen ilo on tärkeintä.
Jokaisen koiran oma tilanne otetaan huomioon ja koirat etenevät omaan tahtiinsa sekä saavat tarvitessa omaa opetusta. Vapaana saa harjoitella oman tason salliessa ja edetä vaativiinkin suorituksiin.
Kurssilla opetellaan myös kaikkia tottelevaisuuden perusasioita, mm. ripeää ja iloista luokse tuloa, sivulle tuloa eri suunnista, pysähtymistä, paikalla oloa, istumista, seisomista, maahan menoa, seuraamista ja toisten koirien kohtaamista sekä ohjaajan iloista ja vapaaehtoista seuraamista hihna löysällä.
Kurssilla on mukava ja kannustava ilmapiiri ja jokainen on onnistuja.
Ota mukaan rokotustodistus, makupaloja ja vesi sekä kuppi ( ei kelatalutinta eikä valjaita).
Kurssimaksu maksetaan tultaessa käteisellä (ei pankkikorttia) tai etukäteen pankkitilille. Ennakkoon ilmoittautuminen välttämätöntä jottei osallistujamäärä tällä hetkellä ylity. Toinen ryhmä pidetään tarvittaessa tunnin päästä tästä.
Tervetuloa mukaan koirasi kanssa!