Pvm:

10.05.2020

Aika:

11.00-11.45

Paikkakunta:

Lahti

Tarkempi sijainti:

Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä, Karjasillantie 12, Lahti (Nastola)

Maksut:

60e yht. 6 käyntikertaa

Yhteystiedot:

Satu Suomensyrjä
Puh: 0405350106

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

lawrence

Tapahtuma lisätty:

23.03.2020Pentu/alkeiskurssi (Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä)

Alle 10 koiran/ihmisen turvallinen, mukava ja tehokas koulutuskurssi ulkona aidatulla pihalla maaseudulla sunnuntaisin vuoden ympäri jo yhdeksättä vuotta. Kurssilla voidaan edetä myös vaativiin suorituksiin . Mukaan voi tulla minä sunnuntaina vaan ja jatkaa omaan tahtiin. Ei ikärajoitusta.
Kurssilla harjoitellaan koiran hallintaa erilaisissa tilanteissa ja sillä käydään läpi kaikki tottelevaisuuden perusasiat, joista tärkeimpiä ovat ripeä ja iloinen luoksetulo, varma pysähtyminen ja paikalle jääminen. Kurssilla opetellaan mm. sietämään toisten koirien läsnäoloa samalla alueella, kohtaamaan toinen koira ja olemaan rauhallisesti aloilla. Lisäksi harjoitellaan omistajan vapaaehtoista seuraamista hihna löysällä.
Jokainen kurssilainen saa omaa opetusta ja jokainen koira harjoittelee ja opettelee oman tilanteensa ja tarpeensa mukaan.
Kurssille on helppo tulla, sillä siellä on kannustava ja mukava ilmapiiri. Kaikki opetus tapahtuu ystävällisen ja palkitsevan koiralle luonnollisen oppimisen kautta.
Mukaan makupaloja, vesi ja kuppi, ja rokotustodistus. Ei kelatalutinta ja valjaita. Kurssi maksetaan tullessa käteisellä (ei pankkikorttia) tai etukäteen pankkitilille. Ennakkoon ilmoittautuminen välttämätöntä, jottei osallistujamäärä ylity. Tarpeen tullen pidetään toinen ryhmä eri kellonaikaan.
Tervetuloa!

Kts. lisää www.elainpalvelusatu.suntuubi.com tai www.facebook.com/elainpalvelu.satusuomensyrja