Pvm:

18.10.2020

Aika:

11.00-11.45

Paikkakunta:

Lahti

Tarkempi sijainti:

Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä, Karjasillantie 12, Lahti (Nastola)

Maksut:

60e yht. 6 käyntikertaa

Yhteystiedot:

Satu Suomensyrjä
Puh: 0405350106

Lisääjä:

lawrence

Tapahtuma lisätty:

04.09.2020Pentu/alkeiskurssi (Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä)

Mukava ja tehokas koulutuskurssi pienryhmässä ilman ikärajaa aidatulla pihalla maaseudulla vuoden ympäri jo kymmenettä vuotta. Kurssilla voidaan edetä myös vaativiin suorituksiin. Mukaan voi tulla minä sunnuntaina vaan ja jatkaa silloin kun pääsee, eli ei tarvitse käydä peräkkäisinä kertoina.
Kurssilla harjoitellaan koiran hallintaa erilaisissa tilanteissa ja sillä käydään läpi kaikki tottelevaisuuden perusasiat, joista tärkeimpiä ovat ripeä ja iloinen luoksetulo, varma pysähtyminen ja paikalle jääminen. Kurssilla opetellaan mm. sietämään toisten koirien läsnäoloa samalla alueella, kohtaamaan toinen koira ja olemaan rauhallisesti aloilla. Lisäksi harjoitellaan omistajan vapaaehtoista seuraamista hihna löysällä.
Jokainen kurssilainen saa omaa opetusta ja jokainen koira harjoittelee ja opettelee oman tilanteensa ja tarpeensa mukaan.
Kurssille on helppo tulla, sillä siellä on kannustava ja mukava ilmapiiri. Kaikki opetus tapahtuu ystävällisesti ja palkiten koiralle luonnollisen oppimisen kautta.
Mukaan makupaloja, vesi ja kuppi, ja rokotustodistus. Ei kelatalutinta ja valjaita. Kurssi maksetaan tullessa käteisellä (ei pankkikorttia). Ennakkoon ilmoittautuminen.
Tervetuloa!

Kts. lisää www.elainpalvelusatu.suntuubi.com tai www.facebook.com/elainpalvelu.satusuomensyrja