Pvm:

25.10.2020

Aika:

11.00-11.45

Paikkakunta:

Lahti

Tarkempi sijainti:

Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä, Karjasillantie 12, 15580 Ruuhijärvi

Maksut:

60e yht. 6 käyntikertaa

Yhteystiedot:

Satu Suomensyrjä
Puh: 0405350106

Lisääjä:

lawrence

Tapahtuma lisätty:

04.09.2020Pentu/alkeiskurssi (Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä)

Mukava ja tehokas tottelevaisuuskurssi pienryhmässä ilman ikärajaa aidatulla pihalla maaseudulla vuoden ympäri jo kymmenettä vuotta. Koulutuksen voi aloittaa mistä kerrasta tahansa, ja sitä saa käydä omaan tahtiin eli ei tarvitse käydä peräkkäisinä kertoina. Kurssi sopii myös aikuiselle koiralle, joka haluaa kerrata oppimaansa tai oppia uutta.
Kurssilla opetellaan hallitsemaan koira erilaisissa eteen tulevissa tilanteissa koiran luonnollisen oppimisen kautta energiaa ja kehonkieltä hyväksi käyttäen.
Kaikki opetus tapahtuu ystävällisesti palkitsemista käyttäen.
Kurssilla harjoitellaan myös kaikkia tottelevaisuuden perusasioita, mm. istumista, paikalla oloa, maahan menoa, pysähtymistä, sivulle tuloa, seuraamista, hihnassa kulkemista, toisten koirien kohtaamista ja mikä tärkeinä, iloista ja nopeaa luoksetuloa. Lisäksi opetellaan kävelemään yhdessä reilut välimatkat pitäen, kohtaamaan toinen koira ja kulkemaan vapaaehtoisesti vetämättä. Koiran omistajalle kurssi opettaa tasapainoista, rauhallista ja ystävällistä koiran ohjaamista.
Kaikki kurssilaiset saavat yksityisopetusta tarvitsemiinsa asioihin. Kurssilla voi edetä tason mukaan myös vaativiin suorituksiin.
Mukaan rokotustodistus, makupaloja, vesi ja kuppi. Ei valjaita jeikä kelatalutinta.
Kurssimaksu maksetaan saapuessa käteisellä (ei pankkikorttia). Ennakkoilmoittautuminen.
Tervetuloa!