Pvm:

17.05.2020

Aika:

11.00-11.45

Paikkakunta:

Lahti

Tarkempi sijainti:

Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä, Karjasillantie 12, 15580 Ruuhijärvi

Maksut:

60e yht. 6 käyntikertaa

Yhteystiedot:

Satu Suomensyrjä
Puh: 0405350106

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

lawrence

Tapahtuma lisätty:

23.03.2020Pentu/alkeiskurssi (Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä)

Alle 10 koiran/ihmisen turvallinen, mukava ja tehokas tottelevaisuuskurssi sunnuntaisin ilman ikärajaa ulkona aidatulla pihalla maaseudulla vuoden ympäri. Koulutuksen voi aloittaa mistä kerrasta tahansa, ja sitä saa käydä omaan tahtiin. Kurssi sopii myös aikuiselle koiralle, joka haluaa kerrata oppimaansa tai oppia uutta. Opetus toimii jo kymmenettä vuotta.
Kurssilla opetellaan hallitsemaan koira erilaisissa eteen tulevissa tilanteissa koiran luonnollisen oppimisen kautta energiaa ja kehonkieltä hyväksi käyttäen.
Kaikki opetus tapahtuu ystävällisessä ilmapiirissä palkitsemista käyttäen.
Kurssilla harjoitellaan myös kaikkia tottelevaisuuden perusasioita, mm. istumista, paikalla oloa, maahan menoa, pysähtymistä, sivulle tuloa, seuraamista, hihnassa kulkemista, toisten koirien kohtaamista ja mikä tärkeinä, iloista ja nopeaa luoksetuloa. Lisäksi opetellaan kävelemään yhdessä reilut välimatkat pitäen, kohtaamaan toinen koira ja kulkemaan vapaaehtoisesti vetämättä. Koiran omistajalle kurssi opettaa tasapainoista, rauhallista ja ystävällistä koiran ohjaamista.
Kaikki kurssilaiset saavat yksityisopetusta tarvitsemiinsa asioihin. Kurssilla voi edetä tason mukaan myös vaativiin suorituksiin.
Mukaan rokotustodistus, makupaloja, vesi ja kuppi sekä mahdollisesti lelu. Ei valjaita jeikä kelatalutinta.
Kurssimaksu maksetaan saapuessa käteisellä (ei pankkikorttia) tai etukäteen pankkitilille. Ennakkoilmoittautuminen välttämätöntä, jotta kokoontumisrajaa ei ylitetä. Toinen kurssi pidetään tunnin myöhemmin tarvittaessa.
Tervetuloa!