Pvm:

24.05.2020

Aika:

11.00-11.45

Paikkakunta:

Lahti

Tarkempi sijainti:

Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä, Karjasillantie 12, Ruuhijärvi, Nastola

Maksut:

6 käyntikertaa yht. 60e

Yhteystiedot:

Satu Suomensyrjä
Puh: 0405350106

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

lawrence

Tapahtuma lisätty:

23.03.2020Pentu/alkeiskurssi (Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä)

Mukava ja tehokas tottelevaisuuskurssi ainakin toistaiseksi alle 10 osallistujan pienryhmässä ilman ikärajaa turvallisesti ulkona aidatulla pihalla maaseudulla . Kurssi toimii jo kymmenettä vuotta vuoden ympäri. Mukaan voi tulla milloin vaan, eikä kurssia tarvitse käydä peräkkäisinä kertoina, vaan silloin kun itselle sopii.
Kurssilla opetellaan koiran hallintaa erilaisissa tilanteissa iloisen ja koiralle luonnollisen oppimisen kautta palkiten, kehon kieltä ja energiaa hyväksi käyttäen.
Jokainen koira etenee omaan tahtiinsa ja saa tarvittaessa omaa opetusta sekä mahdollisuuden edetä vaativampiinkin suorituksiin. Kurssilla opetellaan myös kaikkia tottelevaisuuden perusliikkeitä, joista tärkein on iloinen ja nopea luoksetulo .Lisäksi opetellaan kävelemään vetämättä ja kohtaamaan sekä ohittamaan toinen koira.
Koiran omistajalle kurssi opettaa rauhallista ja ystävällistä koiran ohjaamista.
Mukaan makupaloja, vesi sekä kuppi ja rokotustodistus. Ei kelatalutinta eikä valjaita.
Kurssi maksetaan aloitettaessa käteisellä (ei pankkikorttia) tai etukäteen pankkitilille. Ennakkoilmoittautuminen välttämätöntä jottei osallistujamäärä ylity. Tarpeen tullen pidetään toinen ryhmä tunnin myöhemmin.
Tervetuloa mukaan koirasi kanssa! Kts. lisää www.elainpalvelusatu,suntuubi.com