Pvm:

07.06.2020

Aika:

11.00-11.45

Paikkakunta:

Lahti

Tarkempi sijainti:

Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä, Karjasillantie 12, Ruuhijärvi, Nastola

Maksut:

6 käyntikertaa yht. 60e

Yhteystiedot:

Satu Suomensyrjä
Puh: 0405350106

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

lawrence

Tapahtuma lisätty:

23.03.2020Pentu/alkeiskurssi (Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä)

Ainakin toistaiseksi alle 10 osallistujan turvallinen, tehokas ja mukava koulutuskurssi ilman ikärajoitusta. Koulutus toimii vuoden ympäri jo kymmenettä vuotta ja sen voi aloittaa milloin haluaa ja käydä siten kun pääsee. Opetus pidetään ulkjona maaseudulla t aidatulla pihalla.
Kurssilla opetellaan hallitsemaan koira erilaisissa eteen tulevissa tilanteissa ja sillä harjoitellaan myös kaikkia tottelevaisuuden perusasioita, kuten sivulle tuloa, istumista, maahan menoa,seisomista, pysähtymistä, paikalle jäämistä, iloista ja ripeää luoksetuloa jne. Kurssilla harjoitellaan myös ohittamaan ja kohtaamaan toinen koira.
Onnistumisen ilo on tärkeää ja oppiminen on kuin leikkiä. Koulutuksessa käytetään vain palkitsemista ja koiran luonnollista tapaa oppia, eli kehoa ja energiaa hyväksi. Koiran omistajalle kurssi opettaa rauhallista ja ystävällistä koiran ohjaamista. Jokainen koira ja ohjaaja saavat omaa opetusta tarvitsemaansa asiaan.
Mukaan makupaloja ja oma vesi ja kuppi sekä rokotustodistus. Ei kelatalutinta ja valjaita.
Kurssi maksetaan aloitettaessa käteisellä (ei pankkikorttia) tai etukäteen pankkitilille. Ilmoittaudu ennakkoon, jottei osallistujamäärä kerralla ylity. Toinen kurssi pidetään tästä tunnin päästä tarvittaessa.
Koirakoulu jää tämän jälkeen muutaman viikon kesälomalle ja koulutus alkaa taas heinäkuun puolessa välissä.
Tervetuloa mukaan koirasi kanssa! Kts. lisää www.elainpalvelusatu.suntuubi.com