Pvm:

26.05.2019

Aika:

11.00-11.45

Paikkakunta:

Lahti

Tarkempi sijainti:

Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä, Karjasillantie 12, 15580 Ruuhijärvi

Maksut:

60e yht. 6 käyntikertaa

Yhteystiedot:

Satu Suomensyrjä
Puh: 0405350106

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

lawrence

Tapahtuma lisätty:

23.03.2019Pentu/alkeiskurssi-Eläinpalvelu Satu Suomensyrjä

Mukava ja tehokas koulutuskurssi turvallisesti aidatulla pihalla maaseudulla joka sunnuntai vuoden ympäri kaikenikäisille koirille jo kahdeksatta vuotta. Kurssilla voidaan edetä myös vaativiin suorituksiin . Mukaan voi tulla minä sunnuntaina vaan ja jatkaa omaan tahtiin.
Kurssilla harjoitellaan koiran hallintaa erilaisissa tilanteissa ja sillä käydään läpi kaikki tottelevaisuuden perusasiat, joista tärkeimpiä ovat ripeä ja iloinen luoksetulo, varma pysähtyminen ja paikalle jääminen. Kurssilla opetellaan mm. sietämään toisten koirien läsnäoloa samalla alueella, kohtaamaan toinen koira ja olemaan rauhallisesti aloilla. Lisäksi harjoitellaan omistajan vapaaehtoista seuraamista hihna löysällä.
Jokainen kurssilainen saa omaa opetusta ja jokainen koira harjoittelee ja opettelee oman tilanteensa ja tarpeensa mukaan ja voi edetä myös vaativiin suorituksiin.
Kurssille on helppo tulla, sillä siellä on kannustava ja mukava ilmapiiri. Kaikki opetus tapahtuu ystävällisen ja palkitsevan koiralle luonnollisen oppimisen kautta.
Mukaan makupaloja ja mukava talutin ja hihna. Ei kelatalutinta ja valjaita. Kurssi maksetaan tullessa, ennakkoon ilmoittautuminen ei välttämätöntä. Mukaan myös vesikuppi ja vesi!
Tervetuloa!

Kts. lisää www.elainpalvelusatu.suntuubi.com tai www.facebook.com/elainpalvelu.satusuomensyrja