Pvm:

12.07.2018

Aika:

17.45

Paikkakunta:

Ylöjärvi

Tarkempi sijainti:

Pinotie 2

Maksut:

85e

Yhteystiedot:

Kirsta Karhu

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

koirakoutsi

Tapahtuma lisätty:

25.04.2018Pentueskari Koirakoutsi & Royal Canin

Uudet koiranomistajat saavat usein ohjeeksi, että pennun ei saa antaa tutustua muihin koiriin ennen kuin rokotukset ovat voimassa, eli noin 4 kuukauden iässä. Epäsosiaalisuus voi kuitenkin olla huomattavasti suurempi riski koiran laadukasta loppuelämää ajatellen, kuin TURVALLISET koirakontaktit jo ennen rokotuksia. Haluamme tarjota pienille pennuille mahdollisuuden oppia turvallisesti tutustumaan muihin koiriin Pikkupentujen leikkikoulussa. Siellä samanikäiset pennut (2-4 kk) voivat leikkiä ja opetella koirien kieltä samalla kun koiranomistajat oppivat lukemaan koiransa käytöstä. Käymme läpi koiran oppimisen perusteita sekä palkitsemista, jotta voimme luoda koiralle positiivisen asenteen yhteistyötä ja uuden oppimista kohtaan.

Pentueskarissa opiskellaan arjen perustaitoja yhdessä muiden samanikäisten pentujen kanssa. Arkielämän tärkeät taidot, kuten kontakti, rauhoittuminen, hihnassa kulkeminen ja luoksetulo käydään läpi käytännön harjoituksissa. Käytännön koulutukset (5 kertaa) kestävät 45 min, josta osa aika käytetään pentujen keskinäiseen leikkituokioon. Eri kokoiset pennut leikkivät tarvittaessa ryhmissä, jotta kaikilla on turvallista. Myös leikkituokiot toteutetaan hyväpohjaisessa hallissa, joten liukastumisten vaara on minimoitu.

HUOM! Kesäkursseista lähtien siirrymme uudistettuun peruskurssiohjelmaan! Kurssiin sisältyy nettiluento, jonka voit käydä kuuntelemassa juuri silloin kun sinun aikatauluihisi parhaiten sopii. Luentoa varten saat ilmoittautumisen yhteydessä salasanan, jolla saat luentolinkin käyttöösi koko kurssin ajaksi. Samoin kurssin ohjelmaan liittyvää videomateriaalia on mahdollista käydä kertaamassa kurssin aikana samalla salasanalla.

Pentueskari järjestetään yhteistyössä Royal Caninin kanssa. Kurssimaksuun sisältyy Royal Canin -tuotepaketti:

* RC Junior-ruokaa noin kuukauden ajaksi

* RC namipussi

* RC Educ-koulutusnamejaJos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran. Voit valita allaolevista ajoista itsellesi sopivimman. MUISTA ilmoittautua ylimääräiselle kerralle sähköpostilla mukaan: koirakoutsi@netti.fi.Korvauspäivät ovat:

to 17.5 klo 16

to 14.6 klo 16

to 12.7 klo 16

to 9.8 klo 16

to 20.9 klo 16

?
Pentueskarin jälkeen voit halutessasi jatkaa arjen taitojen harjoittelua esim. pentu-, arki- tai hihnakurssilla. Voit myös siirtyä tavoitteellisten pentujen ryhmään, jos haluat tulevaisuudessa harrastaa vaikkapa tokoa, pk-lajeja tai rally-tokoa. Myös tokon tai rally-tokon alkeiskurssit sopivat jo pennuille!

käytännön harjoitukset to klo 17.45-18.30, ajalla 12.7-9.8, kouluttajana ILONA

Ilmoittaudu mukaan verkkokaupassamme: https://www.koirakoutsi.fi/tuotteet.html?id=2/217637

tai sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi

Tervetuloa!