Pvm:

08.01.2018

Aika:

19 - 20

Paikkakunta:

Lohja

Tarkempi sijainti:

Sampokuja 3, Muijala

Maksut:

90€

Yhteystiedot:

Sanna Rojola
Puh: 0414994420

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

lohjankoirakeskus

Tapahtuma lisätty:

12.12.2017Pentueskari, Royal Canin

Pentueskari on tarkoitettu 2kk - 4kk ikäisille pikkupennuille. Pentukoirien sosiaalistaminen on tärkeä osa koiran elämänkaarta. Jos tämä vaihe jää puutteelliseksi, se aiheuttaa suurella todennäköisyydellä ongelmia tulevaisuudessa.

Pennun kanssa harjoitellaan mm. kontaktia, luoksetuloa ja hihnassa kulkemista. ​Pentuja totutetaan käsittelyyn, erilaisiin ääniin ja pintoihin ja pohditaan miten opettaa pentu parhaiten selviämään erilaisista arjen kohtaamisista sekä toisten koirien että vieraiden ihmisten kanssa. Pentueskarissa omistaja saa tietoa pennun kehityskausista, varhaisten kokemusten tärkeydestä sekä oppimisen perusteista ja pennut pääsevät tuntien lopuksi mahdollisuuksien mukaan myös leikkimään keskenään.

Ennen varsinaisia sosiaalistamis- ja koulutuskertoja kurssiin kuuluu luento. Tällöin käydään läpi kurssin sisältöä ja tehdään koulutustekniikkaharjoituksia. Luennolle tullaan ilman pentua ja voit luennolle voit tulla jo vaikka pentu ei vielä olisi kotiutunutkaan. Luennon lisäksi kurssiin kuuluu 3 sosiaalistamis- ja harjoituskertaa. Jokainen kurssilainen saa lisäksi upean Royal Canin -tuotepaketin, josta löytyy RC Junior ruokaa, reppu, namipussi, naksutin ja koulutusherkkuja!

Kurssille on tervetullut koko perhe!