Pvm:

20.10.2020

Aika:

18.-18.50

Paikkakunta:

Espoo

Tarkempi sijainti:

Karapellontie 4 C b

Maksut:

115 € / 5 kurssikertaa

Yhteystiedot:

Meri Koponen
Puh: 0500415788

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

HulaLuppa

Tapahtuma lisätty:

25.07.2020PENTUKURSSI HulaLuppa/hypeR+

Ilmoittaudu täältä: https://www.hulaluppa.fi/lomake.html?id=1

Koulutustilassa huomioimme yhä varotoimet ja noudatamme turvaetäisyyksiä. Käytettävissä on käsidesiä sekä mahdollisuus käsien saippuapesuun. Kurssille osallistujien tulee noudattaa yleisiä terveyssäännöksiä.

Koiran ikä pentukurssilla n. 2 – 6 kk

Pentukurssit pienryhmissä viihtyisissä sisätiloissa.

Pentukurssilla käydään läpi koulutuksen perusteita, kuten koiran motivointia ja oikea-aikaista palkitsemista. Pentu oppii leikin varjolla ja pennuille tyypillisellä loputtomalla ilolla ja innolla. Kun ohjaajalla on hallussaan koiran havittelema "saalis", kuten ruokapalkkio tai lelu, voidaan koiran käytökseen ja valintoihin vaikuttaa luomalla koiran näkökulmasta kannattavia ja ei kannattavia käytöksiä.
Harjoituksiin sisältyy mm. kontaktia, luoksetuloa, luopumista, rauhoittumista, hihnakäytöstä sekä hoitotoimenpiteitä. Samalla opitaan hyviä käytöstapoja ja malttia.

Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa - opit ohjaamaan pentuasi ja tarpeellisten perusasioiden omaksumisen myötä koiran hallittavuus paranee, mikä on tärkeää pennun varttuessa. Keskinäinen luottamus sinun ja koirasi välillä kasvaa, kun yhteinen kieli on molemmille ymmärrettävää.

Kurssin koulutustilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Karamalmilla osoitteessa Karapellontie 4 C b, vain reilun 0,5 km päässä Keran juna-asemalta. Autoileville runsaasti parkkitilaa ihan vieressä!

Ennen kurssin alkua osallistujille tarkempaa kurssi-infoa sekä orientoivaa ennakkomateriaalia luettavaksi.

Kouluttajana Meri Koponen, eläintenkouluttaja (AT)