Pvm:

12.10.2018

Aika:

18.30

Paikkakunta:

Ylöjärvi

Tarkempi sijainti:

Pinotie 2

Maksut:

98e

Yhteystiedot:

Kirsta Karhu

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

koirakoutsi

Tapahtuma lisätty:

31.07.2018Pentukurssi -Koirakoutsi

Pentukurssilla opiskelevat 4 - 10 kuukauden ikäiset koiranpennut ohjaajineen. Kurssin tavoitteena on luoda vuorovaikutteinen, hyvä ja toimiva suhde ohjaajan ja koiran välille. Koulutuksessa huomioidaan koiran lajityypillinen käytös sekä pentujen yksilölliset erot luonteissa ja temperamentissa, jotta koiran ohjaaja oppii lukemaan juuri omaa koiraansa sekä toimimaan koiransa kanssa myös koiran kannalta loogisesti ja johdonmukaisesti. Koulutuksissa käydään läpi myös monien erilaisten arkisten tilanteiden opettelemista (rauhoittuminen, luoksetulo, hihnakäyttäytyminen). Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa!

HUOM! Kesäkursseista lähtien siirrymme uudistettuun peruskurssiohjelmaan! Kurssiin sisältyy aina nettiluento, jonka voit käydä kuuntelemassa juuri silloin kun sinun aikatauluihisi parhaiten sopii. Luentoa varten saat ilmoittautumisen yhteydessä salasanan, jolla saat luentolinkin käyttöösi koko kurssin ajaksi. Samoin kurssin ohjelmaan liittyvää videomateriaalia on mahdollista käydä kertaamassa kurssin aikana samalla salasanalla.

Kurssiin sisältyy 5 käytännön harjoituskertaa 4-6 koirakon ryhmissä. Käytännön harjoitukset pidetään Koirakoutsiareenalla (Pinotie 2, Ylöjärvi).

Hinta 98 euroa per koirakko.

Jos olet Koirakoutsin vanha asiakas, saat yhden ylimääräisen koulutuskerran. Voit valita allaolevista ajoista itsellesi sopivimman. MUISTA ilmoittautua ylimääräiselle kerralle sähköpostilla mukaan: koirakoutsi@netti.fi.

Korvauspäivät ovat:

to 9.8 klo 16
to 20.9 klo 16
to 11.10 klo 16
to 15.11 klo 16
to 13.12 klo 16

Pentukurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa arjen taitojen harjoittelua esim. arki- tai hihnakurssilla. Voit myös siirtyä tavoitteellisten pentujen ryhmään, jos haluat tulevaisuudessa harrastaa vaikkapa tokoa, pk-lajeja tai rally-tokoa. Myös tokon tai rally-tokon alkeiskurssit sopivat jo pennuille!

käytännön harjoitukset pe klo 18.30-19.30, ajalla 12.10-9.11, kouluttajana HELI

Ilmoittaudu mukaan verkkokaupassamme: https://www.koirakoutsi.fi/tuotteet.html?id=2/1

tai sähköpostilla: koirakoutsi@netti.fi

Tervetuloa!