Pvm:

14.01.2021

Aika:

11

Paikkakunta:

Turku/Kaarina

Tarkempi sijainti:

Yrittäjänkatu 4, 20760 Kaarina

Maksut:

145

Yhteystiedot:

Anna Sydänheimo
Puh: 0503502613

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

annanas

Tapahtuma lisätty:

05.01.2021Pentukurssi | Pawsiteam

Pentukurssi on seitsemän viikon kurssi, jonka aikana käydään läpi pennun kanssa tarvittavia taitoja perusteellisesti, viimeisimpään tutkittuun tietoon perustuen. Kurssin jälkeen olette valmiita kohtaamaan arjen haasteet tai jatkamaan lajiharrastusten pariin.

Pentukurssi on tarkoitettu noin 11 viikon – 6kk ikäisille koirille. Kurssilla opetellaan toimimaan yhdessä pennun kanssa ja luomaan luottavainen ja toimiva suhde koiran ja omistajan välille. Kurssin tavoitteena on antaa sekä sinulle, että pennulle eväät pennun kouluttamiseen sosiaaliseksi ja vuorovaikutteiseksi ympäristön kanssa. Kurssi sopii ensimmäiseksi kurssiksi niin pennulle kuin omistajallekin.
Pentukurssin teemoja ovat mm. virikkeistäminen, erilaiset alustat, kontakti, luopuminen, luoksetulo, käsittely, koulutustekniikka, kauniisti hihnassa kävely ja rauhoittuminen. Perusasioissa keskitymme opettelemaan, miten asiat koulutetaan pennulle tehokkaasti ja positiivisesti.

Kurssit toteutetaan pienryhmissä, (maks. 4-5 koirakkoa) jotta jokainen saa varmasti yksilöllistä ohjausta. Pentukurssilla on 7 käytännön kertaa ja lisäksi hintaan sisältyy luento koiran oppimisesta sekä Eläinkoulutusblogin Jaana Pohjolan keräämä kirjallinen- ja videomateriaali.. Kurssin ohjaa eläintenkouluttaja (AT) Nina Laiho. Tutustuthan poikkeustilan vaikutuksiin koulutuksiin ennen kurssille tuloa!

Pentukurssi on tärkeä osa omistajan ja uuden tulokkaan yhteisen matkan alussa. Jos jo alusta alkaen pentua koulutetaan positiivisin metodein ja ymmärretään, mitä se milläkin toiminnalla tavoittelee, yhteiselo lähtee sujumaan mukavasti. Koirakirjat ja internet ovat täynnä erilaisia ohjeita, mutta kurssilla pääsette ammattilaisen ohjaukseen, jossa koulutusmenetelmät perustuvat tieteellisesti tutkittuihin faktoihin. Tarjoamalla koiralle alusta asti reilun ja johdonmukaisen kasvatuksen, sen on helppo kasvaa tasapainoiseksi perheenjäseneksi. Jos sinulla on jo koulutuskokemusta, pentukurssille kannattaa tulla opettelemaan yhdessä tekemistä koirahäiriössä – ja kenties saada uusia oivalluksia. Jokainen pentu on erilainen ja me otamme huomioon juuri sinun pentusi ja hänen yksilöllisyytensä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset https://www.pawsiteam.fi/tuote/pentukurssi-nina/