Pvm:

15.09.2019

Aika:

14:15 - 15:15

Paikkakunta:

Tuusula

Tarkempi sijainti:

Hyrylänkatu 8, 04300 Tuusula

Maksut:

125,-

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

PiskiTiski

Tapahtuma lisätty:

10.09.2019PiskiTiskin Arkatassukurssi (PIENRYHMÄ)

Arkatassukurssimme on tarkoitettu häiriöherkemmille koirille, joita jännittää uudet tilanteet ja paikat. Kurssi suoritetaan pienryhmänä, eli koiria on max 4 kurssilla, mikä takaa yksilöllisen harjoittelun kaikille. Treenit tehdään omissa looseissa näköesteiden takana, jotta koirat eivät näe toisiaan. Harjoitukset vaihtelevat riippuen kurssilaisten tavoitteista.
Kurssilla edetään pienin askelin koiran ehdoilla tavoitteena rentoutuminen tilassa, koiran itsetunnon kohottaminen ja uusien taitojen oppiminen sekä omistajan ja koiran välisen kommunikoinnin parantaminen.

Kurssin ensimmäinen kerta on teoria- ja juttelutunti, missä keskustellaan omistajien kanssa koirista ja niiden haasteista, tutustutaan sekä treenataan hieman mekaanisia koulutustaitoja ilman koiria.

HUOM! Kurssi ei sovi ärhäköille tai rähiseville koirille, vaan ennemminkin ujoille ja sulkeutuneemmille tapauksille. Jos koirasi on äänekkäämpi tyyppi, niin otathan yhteyttä info@piskitiski.fi niin etsitään teille juuri sopiva kurssi tai palvelu.

Tällä kurssilla koiralla ei tarvitse olla ennakkotaitoja.

PiskiTiskin kaikkien kurssien hintaan sisältyy luentomaksu PPP -luennolle (Piskin perusperiaatteet). Tule mukaan oppimaan lisää koiran kouluttamisen lainalaisuuksista. Luentoja pidetään säännöllisesti kaksi kertaa kuussa. Ilmoittaudu mukaan Tulevat tapahtumat -sivulta.

Kouluttajana toimii Hanna Havurinne.

Lisäinfo ja ilmoittautuminen PiskiTiskin nettisivuilta.