Pvm:

07.01.2020

Aika:

18.00 - 18.50

Paikkakunta:

Tuusula

Tarkempi sijainti:

Hyrylänkatu 8, 04300 Tuusula

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

PiskiTiski

Tapahtuma lisätty:

26.10.2019PiskiTiskin DOBO-alkeet

Dobo on suunniteltu kasvattamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa, sekä samalla parantamaan suhdetta koiran ja omistajan välillä.

Dobo-harjoitukset tehdään pääasiassa käyttäen apuna tasapainotyynyjä ja ovaalin muotoisia palloja , joiden muoto sopii koiralle palloa paremmin. Dobopallot ovat helpommin tuettavissa ja ovat perinteistä jumppapalloa kestävämpiä. Liikkeitä lajissa on kolmenlaisia; koiran tekemiä, ohjaajan tekemiä ja yhdessä tehtäviä.
Monet liikkeistä ovat muokattavissa helpoista haastaviksi hyvin pienillä muutoksilla, jolloin laji sopii kunnoltaan kaikentasoisille treenaajille.

Monet koiraharrastukset vaativat koiran fysiikalta paljon. Useissa lajeissa koirilta vaaditaan erityisen hyvää kehonhallintaa ja tässä dobosta on erityisesti hyötyä, sillä koiran kehonhallinta ei nimittäin ole mikään itsestäänselvyys.

Ilmoitathan kurssia varatessa mikäli sinulla tai koirallasi on joitain liikunnallisia rajoitteita, niin ne voi ottaa huomioon tuntisuunnitelmissa. Varmistathan lääkäriltä lajin sopivuuden, mikäli teillä on jotakin vakavampia vaivoja.

Tällä kurssilla koiran tulee osata toimia ryhmässä ongelmitta omistajansa kanssa.

Lisää infoa lajista osoitteessa http://www.dobo.fi

PiskiTiskin kaikkien kurssien hintaan sisältyy luentomaksu PPP -luennolle (Piskin perusperiaatteet). Tule mukaan oppimaan lisää koiran kouluttamisen lainalaisuuksista. Luentoja pidetään säännöllisesti kaksi kertaa kuussa. Ilmoittaudu mukaan Tulevat tapahtumat -sivulta.

Kouluttajana toimii DOBO koulutusohjaaja Nelli Sarha.

Lisäinfo ja ilmoittautuminen PiskiTiskin nettisivuilta.