Pvm:

12.01.2020

Aika:

11:00 - 11:50

Paikkakunta:

Tuusula

Tarkempi sijainti:

Hyrylänkatu 8, 04300 Tuusula

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

PiskiTiski

Tapahtuma lisätty:

27.10.2019PiskiTiskin Shaping ja kohteet -kurssi

Naksutinkoulutuksen eli sheippauksen (shaping) avulla saat koirasi työskentelemään innokkaasti ja harjoittelemaan ilolla niin, ettei se pelkää tehdä virheitä. Koira oppii oma-aloitteisesti tarjoamaan erilaisia toimintoja, sen itsetunto kohenee ja koiran kontakti ohjaajaan paranee huomattavasti. Myös ohjaajan antaman palkkion ajoitus paranee.
Shapingissä keskitytään poimimaan koiran käytöksestä haluttuja pieniä palasia, ilman houkuttelua. Näin koira oppii nopeasti ja tehokkaasti, kun se joutuu itse miettimään, mistä palkkio tulee sen sijaan, että seuraisi vain makupalaa. Shapingissä keskitytään palkitsemaan oikeasta halutusta käytöksestä sen sijaan että korjattaisiin virheitä.
Kohteiden käyttäminen on monessa tilanteessa houkuttelua järkevämpi koulutuskeino. Kohde on houkutinta helpompi häivyttää harjoitellusta toiminnasta, koska se ei ole koiralle yhtä merkityksellinen kuin esim. nami tai pallo, jota koira seuraisi houkuteltaessa.
Kurssilla opetamme erilaisia tassu- ja kuonokohteiden käyttöä ja kehitämme omaa toimintaa ja koulutustaitoja.
Opettelemme shapingin ja kohteiden avulla temppuja ja perustottelevaisuusliikkeitä.

Kurssi sopii ensimmäiseksi kurssiksi tai jatkokurssiksi perustaitojen kurssille.
Kurssin voi käydä useamman kerran, koska kouluttaja tekee tuntisuunnitelman osallistuvan koirakon tason mukaisesti erilaisia kohteita hyödyntäen.

PiskiTiskin kaikkien kurssien hintaan sisältyy luentomaksu PPP -luennolle (Piskin perusperiaatteet). Tule mukaan oppimaan lisää koiran kouluttamisen lainalaisuuksista. Luentoja pidetään säännöllisesti kaksi kertaa kuussa. Ilmoittaudu mukaan Tulevat tapahtumat -sivulta.

Kouluttajana toimii Hanna Havurinne.

Lisäinfo ja ilmoittautuminen PiskiTiskin nettisivuilta.