Pvm:

14.01.2020

Aika:

17.00 - 17.50

Paikkakunta:

Tuusula

Tarkempi sijainti:

Hyrylänkatu 8, 04300 Tuusula

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

PiskiTiski

Tapahtuma lisätty:

17.12.2019PiskiTiskin tavoitteellinen valmennus: Pentujen käytöskoulu

PiskiTiskin uusi tavoitteellinen ja erittäin yksilöllinen valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat saavuttaa koirasi kanssa oikeastaan lähes mitä vaan!

Tässä valmennuksessa keskitytään pentujen tavoitteelliseen valmentamiseen kohti kauniisti käyttäytyvää koiraa, joka toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Valmennuksessa voi myös harjoitella tulevia harrastuksia silmälläpitäen, eli jos toivot TOKO- tai rally-tokokoiraa, näyttelyiden tähteä tai tähtäät BH-kokeeseen ja palveluskoirapuolelle, on tämä sinun valmennuksesi!
Osallistua voi myös ilman harrastustavoitteita.

Valmennus sopii aloituskurssiksi 2-5kk ikäisille pennuille.

Valmennukseen osallistuville koirakoille tehdään yksilölliset tuntisuunnitelmat ja ne toteutetaan kouluttajan seurannassa.
Valmennukseen kuuluu oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa treenivideoita ja -ideoita, joita kouluttaja kommentoi ja jonne kouluttaja teettää ohjaajille erilaisia teoriaan liittyviä tehtäviä.

PiskiTiskin kaikkien kurssien hintaan sisältyy luentomaksu PPP -luennolle (Piskin perusperiaatteet). Tule mukaan oppimaan lisää koiran kouluttamisen lainalaisuuksista. Luentoja pidetään säännöllisesti kaksi kertaa kuussa. Ilmoittaudu mukaan Tulevat tapahtumat -sivulta.

Kurssi laskutetaan neljän viikon välein erissä.

Kouluttajana toimii Tiina Paavola.

Lisäinfo ja ilmoittautuminen PiskiTiskin nettisivuilta.