Pvm:

10.08.2019

Aika:

10:00-16:00

Paikkakunta:

Halikko

Tarkempi sijainti:

Koiraharrastushalli Moukaripäät

Maksut:

35e/30e/15e

Yhteystiedot:

Sara Kaaja

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

Sarakaaja

Tapahtuma lisätty:

11.06.2019Rally-tokon valmennusrenkaan koulutuspäivä

Rally-tokon valmennusrenkaan koulutusta Halikossa!

Valmennusrenkaan jäsenet Saara Uljas ja Sara Kaaja järjestävät yhteiskoulutuksen, joka sopii kaikentasoisille rally-tokoa harrastaville koirakoille.

Päivä alkaa kahdella luennolla. Saara luennoi 30 minuuttia treenimotivaatiosta ja Sara keskittyy omalla puolituntisellaan yleisimpiin kisoissa tapahtuviin virheisiin ja niiden välttämiseen. Tämän jälkeen jokaisella päivään osallistuvalla on 20 minuutin yksityisaika molemmille kouluttajille eli yhteensä 40 minuuttia treeniaikaa. Saran kanssa tehdään rataa ja Saaran kanssa tekniikkaa.

Päivään mahtuu 14 koirakkoa. Päivä maksaa 35 euroa / koirakkopaikka, rally-tokoyhdistyksen jäsenille 30 e. Koko päivän kuuntelupaikka 15 e.

Saara Uljas on rallytokon valmennusrenkaan jäsen vuoden 2019 alusta ja on saavuttanut oman koiransa kanssa Rtk4-koulutustunnuksen ja kaksi valiotulosta. Saaralla on koulutuskokemusta useista eri yhdistyksistä sekä koirakoulu Pawsiteamin kursseilta ja hän on perehtynyt positiivisiin koulutusmenetelmiin.

Sara Kaaja on myös aloittanut valmennusrenkaassa tämän vuoden alusta lagotto romagnolo Piolan kanssa. Saralla on pitkä kisakokemus kahden hyvin erilaisen koiran kanssa ja kouluttajakokemusta jo parin vuoden ajalta. Piola on RTK4 ja sillä on yksi valiotulos. Vuoden 2019 piirinmestaruuskisoissa Sara ja Piola ylsivät kolmannelle sijalle.

Ilmoittautuminen lomakkeella: https://forms.gle/2xJi8qMse4gpfAB39