Pvm:

16.08.2019

Aika:

19.30-21

Paikkakunta:

Ylöjärvi

Tarkempi sijainti:

Koirakoulu Pro MiuHau

Maksut:

147

Yhteystiedot:

Heli Väätäjä
Puh: 0449882275

Lisääjä:

helivaataja

Tapahtuma lisätty:

16.07.2019REAKTIIVISTEN KOIRIEN OMA -kurssi - Koirakoulu PRO MIUHAU

Rähjääkö koirasi muille koirille tai ihmisille?

Reagoiko koirasi herkästi ympäristössä tapahtuviin asioihin?

Kurssi on suunnattu koirille, jotka ovat reaktiivisia toisia koiria, ihmisiä tai ympäristön muita häiriöitä kohtaan.

OPIT:
* miten muokkaat koirasi käyttäytymistä
* miten koulutat korvaavan käyttäytymisen koirallesi
* mitkä asiat arjessa vaikuttavat koirasi käyttäytymiseen

Kurssin alussa kartoitetaan koiran käyttäytymistä, sen syitä ja hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä yksilöllisesti sekä käydään läpi koulutustekniikkaa. Koirat pääsevät lyhyesti yksitellen tutustumaan halliin. Ensimmäisen ja toisen kerran välille annetaan yksilölliset kotiläksyt ja toimintaohjeet kotiin. Kurssin muilla kerroilla paneudutaan käytännössä perustaitoihin, käyttäytymisen muokkaamiseen ja opetetaan korvaava käyttäytyminen koiralle. Pureudumme myös oman käyttäytymisen vaikutukseen koiraan. Lisäksi kurssilla käytetään erilaisia hauskoja koulutuspelejä ja aktiviteetteja parantamaan koiran fokusta ohjaajaan, sekä lisätään koiran optimismia, keskittymiskykyä ja itsehillintää.

Kurssikertoja on viisi (5). Kurssikertojen kesto on 1,5 tuntia. Kurssilla tarjotaan koirakoille mahdollisuus harjoitteluun rauhallisissa, turvallisissa ja tarvittaessa yksilöllisissä olosuhteissa. Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettuja. Suosittelemme myös kennelyskärokotusta.

Kurssilla pureudutaan jokaisen koiran ongelmakäyttäytymiseen yksilöllisesti ja edetään koiran tahtiin. Harjoittelutilanteet luodaan turvallisiksi ja rauhallisiksi jokaiselle koiralle. Aloitamme toisella kurssikerralla siten, että jokainen koira tulee ensin yksin tutustumaan halliin. Koirat eivät ”valmistu” kurssilta, vaan omistajien harjoittelu koirien kanssa jatkuu itsenäisesti tai muulla koirakolle suosittelemallamme kurssilla tämän kurssin jälkeen.

Mikäli et pääse jollekin kurssikerralle, ilmoita siitä viimeistään edellisenä päivänä 24h ennen kurssikertaa (info@promiuhau.fi). Yhden etukäteen ilmoitetun poissaolokerran voit korvata erikseen ilmoitettavana aikana yhden tunnin (1h) mittaisella korvauskerralla.

Ilmoittautuessasi kurssille, kuvaile koiraasi ja sen reaktiivisuutta eli miten usein, miten voimakkaasti, millaisissa tilanteissa, millaisin asioihin koira reagoi ja miten koira käyttäytyy reagoidessaan asioihin.

Jokaisella kurssikerralla jätä koira odottamaan autoon, ja tule ensin itse sisään ja tuo koulutustarvikkeet sisälle. Aloitamme aina keskustelulla ilman koiraa.

Huomioithan, että mikäli koirasi on käyttäytynyt aggressiivisesti muita koiria tai ihmisiä kohtaan, siten että koirasi on hyökännyt kohti aikomuksena purra, tai se on nyrhäissyt, näykkäissyt, tai purrut, ota ensin yhteyttä ja tiedustele yksityiskoulutusta. Jos olet epävarma koulutuksen soveltuvuudesta omalle koirallesi, otathan yhteyttä info@promiuhau.fi.