Pvm:

11.08.2018

Paikkakunta:

Helsinki, Konala

Tarkempi sijainti:

Konalankuja 4, 2.krs

Yhteystiedot:

Puh: 0415222008

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

KoirakouluKompassi

Tapahtuma lisätty:

01.08.2018Tervetuloa kokeilemaan paimennusta!

Tervetuloa kokeilemaan paimennusta!

Tällä kokeilukurssilla käymme esin luennolla läpi paimennuksen teoriaa ja sen jälkeen kokeilemme käytännössä paimennusluennolla läpikäytyjä asioita. Paimennusluennollamme pureudutaan paimennuksen historiaan ja tutkaillaan mihin paimennus-käyttäytyminen perustuu. Käymme läpi erilaisia paimenrotuja sekä niiden eroavaisuuksia paimenina. Tutustumme paimennuksen terminologiaan. Käymme läpi, että mitä koiralta vaaditaan, jotta se voi toimia paimenkoirana. Lisäksi pohdimme millaisia asioita koiralle voi opettaa ennen kuin se menee lampaille. Entä millaisia asioita koiran pitää osata, jotta se voi tehdä paimennusta työkseen ja miten koulutetaan paimenkoira työkäyttöön.

Käytäntökerralla kouluttaja näyttää ensin kokeneella koiralla, miten koira liikkuu paimentaessaan ja miten se vastaa ohjaajan liikkeisiin. Lisäksi kouluttaja kertoo lampaista ja niiden käyttäytymisestä ja reaktioista paimennukseen. Sen jälkeen kokeilemme yhdessä, miten juuri sinun koirasi kiinnostuu lampaista ja miten se lähtee tekemään töitä. Kokeilemme poispäin ajoa ja teemme myös tasapainotreenin.

Kurssi sisältää paimennusluennon (1,5h) ja mahdollisuuden osallistua joko koirakkopaikalle tai kuuntelupaikalle (ilman koiraa). Koirakkopaikalle voi osallistua paimenrotuisella koiralla. Luento on Kompassin tiloissa ja paimennustreeni pidetään Porvoossa.

Ryhmiä on kaksi. Ryhmä1 pääsee kokeilemana paimennusta sunnuntaina klo 10-12 ja Ryhmä2 samana päivänä klo 13-15. Kukin koirakko pääsee lampaille kaksi kertaa oman ryhmänsä aikana.

Kurssin hinta on koirakkopaikalla: 60€ ja kuuntelupaikalla: 30€ Pelkkä luento: 20€

Ilmoittautuminen: https://www.koirakoulukompassi.com/courses/7462