Pvm:

12.06.2019

Aika:

18

Paikkakunta:

Turku/Kaarina

Tarkempi sijainti:

Yrittäjänkatu 4, 20760 Kaarina

Maksut:

100

Yhteystiedot:

Anna Sydänheimo
Puh: +358503502613

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

annanas

Tapahtuma lisätty:

23.05.2019Tokostartti

Tokotemppujen harjoittelua hauskasti ja tehokkaasti. Tokon ei tarvitse olla vain tylsää puurtamista ja pikkutarkkaa hinkkaamista, vaan toko on parhaimmillaan hauskanpitoa ja vuoropuhelua koiran ja ohjaajan välillä. Tokostartissa tutustutaan tokon maailmaan koiran kanssa.

Kurssilla on 5 käytännön kertaa, joiden aikana käydään läpi alokasluokassa vaadittavia tekniikoita ja taitoja. Käytännön harjoituksissa aiheita ovat mm. asennot (istuminen, maahanmeno, seisominen ja perusasento), seuraaminen, luoksetulo, noutoesineen pitäminen, estehyppy ja paikallaan makaaminen.
Tokokursseilla painotetaan koiran aktiivisuutta ja halukkuutta työskennellä sekä koirakon työskentelyä tiiminä. Koiran annetaan itse oivaltaa ja ratkaista tehtäviä. Kiinnitetään huomiota myös tokokoiran fyysisiin taitoihin.

Kouluttajana Anu Rikkilä. Koirien kouluttaminen positiivisen vahvistamisen tekniikoilla on Anulle sydämenasia sekä se, että koira huomioidaan fyysisenä ja psyykkisenä kokonaisuutena. Koulutus tapahtuu pienryhmissä (maks. 4 koirakkoa), jotta kaikki saavat varmasti henkilökohtaista ohjausta. Tokostartti on reipas aloitus tokoharrastukselle ja tokon alokasluokkaa varten.
Tervetuloa tokoilemaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset https://www.pawsiteam.fi/tuote/tokostartti-ke/