Pvm:

17.08.2019

Aika:

12-13

Paikkakunta:

Ylöjärvi

Tarkempi sijainti:

Koirakoulu Pro MiuHau

Maksut:

98

Yhteystiedot:

Susanne Kuusimäki
Puh: 040 8450979

Linkki:

Avaa linkki uuteen ikkunaan

Lisääjä:

helivaataja

Tapahtuma lisätty:

16.07.2019Villit ja vallattomat JUNNUT -kurssi (n. 6kk-2v) - Koirakoulu PRO MIUHAU

Ovatko äkkiä isoksi kasvaneen pentusi korvat ovat hukassa?

Pursuaako nuoruuden energia yli äyräiden vai viekö nenä junnuasi?

Tämä kurssi on tarkoitettu noin 6kk – 2 vuotiaille junnukoirille omistajineen! Kurssilla keskitytään yhteistyöhön ja vuorovaikutukseen, arjen tarpeellisiin taitoihin ja hauskanpitoon leikkimielisiä koulutuspelejä hyödyntäen, virikkeistämiseen mm. ympäristöä tutkimalla sekä koordinaation kehittämiseen.

OPIT
* kehittämään koirasi keskittymiskykyä ikävaiheeseen sopivilla tehtävillä ja virikkeillä
* vahvistamaan junnukoiran vuorovaikutusta ja yhteistyötä kanssasi
* vahvistamaan toivottua käyttäytymistä ja vähentämään ei-toivotun käyttäytymisen esiintymistä

Junnuilla on iso myllerrys käynnissä kuten ihmismurkuillakin. Tässä välivaiheessa on hyvä tarjota junnukoiralle positiivisia kokemuksia ja tekemistä, joka on hauskaa ja innostavaa ja jossa keskittyminen syntyy tekemisen ilosta ja luontaisesta käyttäytymisestä. Samalla etsitään kullekin persoonalle sopivia aktiviteetteja persoonallisuuspiirteiden kehittämiseksi, opitaan rauhoittumaan ja hallitsemaan tunteita ja kehitetään itsehillintää. Kurssilla myös opitaan, ylläpidetään ja kehitetään pidemmälle tärkeitä elämäntaitoja, kuten remmissä käyttäytymistä ja luoksetuloa, joita tarvitaan niin arjessa kuin juhlassa. Kurssilla opit tunnistamaan koirasi käyttäytymistä, viestintää erilaisissa tilanteissa, ja toimimaan tilanteen mukaisesti.

Kurssilla huomioidaan yksilöllisesti junnukoiran persoonallisuus ja harjoitukset muokataan kullekin pennulle sopivaksi. Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettuja ja madotettuja.

Kurssille otetaan noin 6kk – 2 vuoden ikäisiä junnukoiria. Kurssikertoja on viisi (5). Kurssilla käydään läpi käytännön harjoitteiden lomassa kouluttamisen perusteita ja muuta teoriaa käytännöllisellä otteella.

Mikäli et pääse jollekin kurssikerralle, ilmoita siitä viimeistään edellisenä päivänä (info@promiuhau.fi). Yhden etukäteen ilmoitetun poissaolokerran voit korvata erikseen ilmoitettavana aikana.

Ilmoittautuessasi kerro kaavakkeella, mikäli sinulla on joku erityinen toive kurssilla käsiteltäville asioille.

Ensimmäisellä kurssikerralla jätä koira odottamaan autoon, ja tule ensin itse sisään ja tuo koulutustarvikkeet sisälle. Aloitamme keskustelulla ilman koiraa.

Huomioithan, että jos koirasi on erittäin arka, reaktiivinen tai sillä on muu vaikea käyttäytymisongelma, ota ensin yhteyttä yksityiskoulutuksen tai muun käyttäytymiskurssin kartoittamiseksi, joka voi soveltua koirallesi paremmin. Esimerkkikursseja:
- Arkatassujen optimismi -kurssi
- Reaktiivisten koirien oma -kurssi
- Itsehillintää ja impulssikontrollia -kussi

Kurssille EI oteta aggressiivisesti toisia koiriatai ihmisiä kohtaan käyttäytyviä koira. Aggressiivisuudella tarkoitetaan, että koira on yrittänyt purra tai purrut, nyrhäissyt tai vahingoittanut toista koiraa tai ihmistä fyysisesti.