Pvm:

14.05.2022

Paikkakunta:

Salo

Tarkempi sijainti:

Hämeentie 37, 24100 Salo

Lisääjä:

4EVERDOGS

Tapahtuma lisätty:

12.05.2022Voimaeläin -match show

Tapahtuman tarkoituksena on tarjota kaikille tilaisuus tulla treenailemaan koirien kanssa näyttelyitä varten ja viettämään mukava päivä hyväntuulisessa ilmapiirissä. Tapahtuma järjestetään eläintarvikeliike Voimaeläimen pihalla, osoitteessa Hämeentie 37, 24100 Salo. Ilmoittautuminen alkaa klo 11, kehät klo 12.

Voimaeläin on avoinna koko tapahtuman ajan, joten samalla tarjoutuu loistava mahdollisuus käydä tutustumassa laajaan eläintarvikevalikoimaan!

LUOKAT & HINNAT
Pennut (kaikenkokoiset, alle 12kk ikäiset) 8e
Pienet aikuiset (pöydällä esitettävät / säkäkorkeus alle 40cm, väh. 12kk ikäiset) 8e
Isot aikuiset (maassa esitettävät / säkäkorkeus yli 40cm, väh. 12kk ikäiset) 8e
Veteraanit (kaikenkokoiset, yli 8v ikäiset) 5e
Lapsi&Koira (lapsi 6-15v, koiran oltava lapsen hallittavissa) 5e

Pennuissa sekä pienissä ja isoissa aikuisissa koirat tulevat kehään kaksi kerrallaan ja toinen saa sinisen ja toinen punaisen (pun=1. ja sin=2.). Kun kaikki koirat ovat käyneet arvosteltavana, kehään palaavat kaikki sinisen saaneet, joista neljä parasta palkitaan. Sinisten jälkeen kehään palaavat punaisen saaneet, joista neljä parasta palkitaan myös. Kummankin värin voittajat jatkavat tapahtuman huipentumaan, Best In Show -kilpailuun.

Veteraaneja ei jaeta sinisiin ja punaisiin, vaan kaikki luokkaan osallistuvat tulevat kehään yhtä aikaa. Neljä parasta sijoitetaan ja voittaja jatkaa Best In Show -kilpailuun, jonka kaikki seitsemän osallistujaa sijoitetaan ja palkitaan, ja valitaan match shown voittaja.

Lapsi&Koira -kilpailussa kaikki osallistujat tulevat kehään yhtä aikaa. Kaikki osallistujat saavat palkinnon ja neljä parasta sijoitetaan.


TUOMARIT
Merja Takala
Mira Kares-Nyman (kennel Mea Miracles)
Tiina Hotanen (kennel Flammeus)

Hyvät palkinnot tapahtumaan sponsoroi Voimaeläin!

Noudatamme tapahtumassa Suomen Kennelliiton rokotusmääräyksiä, joten muistathan ottaa koirasi rokotustodistuksen mukaan. Myös pennuilla on oltava rokotukset voimassa niin, että vahvistusrokotteen kolmen viikon varoaika on täynnä 14.5.
Pidätämme oikeuden muokata, siirtää tai perua tapahtuman.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!