Takaisin
BERNINPAIMENKOIRA KAAPO - Perjantaina, 09.12.2011 klo 23:17

8.12.2011

Heippa ystäväiseni!


Nyt on virallisesti syntymäpäivät juhlittu! Viimeiset vieraat siis kävivät nyt viikonloppuna. Sain lahjaksi ihan oman ruokapöydän! Se on upea! Äiti oli tehnyt upean täytekakun. Siinä oli täytteenä hirven ja kanan jauhelihaa, lohiöljyä kostukkeena ja kermapäällinen! Nams!

Vieraina kävi ystäväni Saga sekä Unto, joiden kanssa syötiin kakkua ihan kunnolla! Sain lahjaksi koirannameja ja purulelun, jonka kyllä Saga sitten söi.. :)

Paras lahja oli kuitenkin se, kun satoi kunnolla lunta! Telmimme Unton kanssa lumihangessa ihan kunnolla. Leikimme minun pallolla, mutta siitä kyllä meinasi sitten tulla vähän jopa riitaa.. Onneksi se oli äkkiä sovittu ja unohdettu!

Seuraavalla viikolla kävin sitten rokotuksissa, vaikka en kyllä pidä hirveästi eläinlääkärillä käymisestä. Ja isän mielestä joudun ihan lihotuskuurille!

Ja nyt viikonloppuna kävivät ukki ja mummi ja toivat hirveästi herkkuja ja sen ihanan ruokapöydän! :) Sain hirvenlihaa ja luita myös.

Nyt odottelemme joulua. Äiti on laittanut joululiinat ja kynttilöitä, sekä leiponut torttuja. Ne ovat kyllä erityisen hyviä! Söin lähemmäs toistakymmentä kun olin yksin kotona.

Nyt on ihanaa, kun on lunta kokoajan. Äiti on kyllä tehnyt minulle muutaman kasan sitä siltä varalta, ettei ne sulaisi niin äkkiä pois, mikäli sää vielä lämpenee (toivottavasti ei!!). Käyn aamulla aina kunnon lenkin pihalla ja sitten tulen äidin ja isän väliin sänkyyn siitä pötköttämään. (Tosin, isä ottaa kyllä aika usein kunnon äkkilähdöt....)Kuulemisiin ystäväni taas ja ihanaa joulun odotusta!! :)