1. Kirjaudu sisään

Mikäli olet jo rekisteröitynyt Koirat.comin käyttäjäksi, kirjaudu sisään sivun oikeasta reunasta. Syötä rekisteröitymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite ja henkilökohtainen salasanasi ruutuihin ja klikkaa "Kirjaudu" -painiketta. Mikäli kirjautuminen ei onnistu, tarkista ensin kirjoititko molemmat kentät varmasti oikein. Tarkista myös käytitkö isoja tai pieniä merkkejä. Mikäli olet unohtanut salasanasi, löydät ohjeet alta. Ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Yhteystiedot löydät täältä.

2. Oletko unohtanut salasanasi?

Yrititkö kirjautua sisään mutta olet unohtanut salasanasi? Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan ruutuun niin lähetämme salasanan vaihtoon tarvittavan linkin sähköpostiisi. Saatuasi sähköpostin, toimi ohjeiden mukaan niin saat uuden salasanan jonka voit myöhemmin vaihtaa haluamaksesi omien tietojen hallinnasta. Mikäli olet unohtanut tunnuksena toimivan sähköpostiosoitteesi tai kyseinen osoite ei enää ole käytössäsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Yhteystiedot löydät täältä.

Sähköpostiosoite:

3. Rekisteröidy käyttäjäksi

Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt Koirat.comin käyttäjäksi, voit tehdä sen helposti ja nopeasti alla olevalla lomakkeella. Rekisteröityminen on ilmaista ja se ei velvoita sinua mihinkään. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat oman nimimerkin ja pystyt osallistumaan sillä mm. keskusteluihin. Pystyt myös lisäämään kuvia, videoita ja linkkejä sekä tekemään oman blogisi. Rekisteröityneenä käyttäjänä nautit Koirat.comin palveluista täysillä! Tietojasi ei luovuteta eteenpäin joten voit rekisteröityä turvallisin mielin! Täytettyäsi lomakkeen, saat sähköpostiisi salasanan. Koirat.comiin kirjaudutaan täyttämällä sähköpostiosoite ja salasana sivun oikeassa reunassa olevaan kirjautumisruutuun. Voit myöhemmin vaihtaa saamasi salasanan omien tietojen hallinnasta. Pakolliset tiedot on merkitty tähdillä. Rekisteröitymällä hyväksyt automaattisesti palvelun käyttöehdot.

Etunimi: *
Sukunimi: *
Osoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Puhelin:
Sähköpostiosoite: *
Syntymäaika (pp.kk.vvvv):
Haluamasi nimimerkki: *