Takaisin
BERNINPAIMENKOIRA KAAPO - Perjantaina, 09.12.2011 klo 23:09

Wuff! Täältä tulee KAAPO!

Hei vaan kaikki!

Olen pikku-berni Kaapo, kohta 10 kuukautta vanha. Olen aikas iso poika, sillä painan jo yli 50 kiloa ja olen yli 70cm korkea. No, se strategisista mitoista, mitäs ne ketään kiinnostaa. Pidän ruuasta (paljon) ja olen hyvin ihmisrakas. Äiti ja isä ei sitä aina oikein ymmärrä.. Tuossa ne nytkin istuu sohvalla ja kun tulin syliin istumaan, niin käskivät minut pois. Olen mukamas liian painava syliin.. Pyhh. Eilen kyllä olin sohvalla iskän sylissä, kun äiti alkoi toisesta päästä sohvaa muka "kiusaamaan". Piti varmaan minua tyhmänä, kun luuli, että menen lankaan joihinkin tyhmiin haukku-ääniin mitä se piti, joten katsoin parhaaksi lopettaa moiset jutut ja istuin äidin naamalle. Kyllä hiljeni!

Jokatapauksessa, rakasta halimista! Se on ihanaa! Yritän aina yllyttää ihmisiä halimaan kulkemalla heidän jalkovälistä. Aika monesti vieraat ihmiset vaan alkavat nauraa, luulevat, että muka heidän jalkoväliään nuuhkin. Hölmöt... En minä sentään mikään masokisti ole!

Tämän takia olen nähnyt parhaaksi, että halin vain tuttujen kanssa, kuten äiti, isä ja mummi, ja vieraiden huomion saan istumalla varpaille. Eivätpähän karkaa rapsuttamasta!

Lisäksi pidän autoilusta ja elämästä nautiskelusta. Nukun aika usein selälläni ja kieriskelen lattialla tai nurmikolla selälläni. Autossa taas on mukava matkustaa, kun pääsee uusiin paikkoihin! Tai mummolaan, joka myös on yksi lempi paikoistani. Ärsyttää kuitenkin, kun aika usein äiti ja isä jättää kyydistä, kun käyvät jossain "asioilla". Kerran yritin tosi kovaa päästä mukaan. Istuin auton vieressä enkä liikkunut mihinkään, vaikka äiti komensi sisälle. No, pakko oli sitten periksi antaa sen lähtemisen suhteen, mutta kosto eli: söin nimittäin digiboxin kaukosäätimen. Siinähän katsovat nyt TV:tä kunhan tulevat kotiin! Hehehe... (Isä ei kyllä oikein pitänyt tästä tempusta...)

Tänään oli siistiä käydä tallilla moikkaa hevosia. Siellä on loistava iso alue hiekkaa, jossa hevoset kiertää ympyrää ratsastaja selässä. Kun olin ihan pieni viime talvena, tuijottelin heppoja ikkunasta. Nyt osaan kaikki ne temput mitä nekin! Siellä hiekkakentällä on hyvä mennä kovaa ja tehdä ympyröitä - ihan niinkuin hevoset! Iskä se sitten kuitenkin keskeytti huutamalla minua ovelta. Lähdin siitä sitten kotiin ja huomasin, että äiti nukkuu vielä. Päätin mennä viereen herättelemään äippää. Heräsihän se. Alkoi kauhea huuto jostain ravasta ja hiekasta ja puhtaista lakanoista ja sitten minua vietiin: suihkuun nimittäin. Se ei ihan kuulu lempi puuhiini se, mutta ei se nyt ihan kauheaakaan ole. Sitäpaitsi, suihkun jälkeen oli vielä kivempi mennä lämpöseen sänkyyn kuivattelemaan itseä. Tosin, sekään ei ollut vanhemmistani järin hyvä idea...Jahas, tässäpä olikin jo tarinaa tälle päivää. Alkaa jo väsy painaa, kun käytiin tänään vielä ottamassa kuvia minusta äipän kanssa. Jatkan taas toiste!