Takaisin
BOSTONINTERRIERI AUNE - Perjantaina, 20.08.2010 klo 13:00

Muorin kekkerit

Helou!

Aattelin nyt kirjotella tänne mun mummun synttäri kekkereist joilla oltiin tossa yks päivä.
Ne oli kyl tooosi kivat kestit joten:

Aamu alko taas ihan normaaliin tapaan: aamulenkki, oleilua auringonlämmös jne., ainoo ikävä lisä on nää mun uudet housut joita joudun pitään kun noi pirun juoksut alko uudestaan.. Ei oo kivaa kun ne tekee musta ihan väsyneen ja ruokahaluki on kadonnu... Joo no mutta kummiski mun perus aamurituaalien jälkeen lähettiin autolla liikenteeseen.
Matkustan nykyään semmoses ärsyttäväs häkin tapasessa kopassa jonka toi äiskä on ostanu.. En siis voi enää kirmata ympäri autoo ja hyppiä aina kun joku uus tuttavuus tulee kyytiin.. Noh kai se on ihan ok, äiskä ja iskä väittää et se on mulle turvallisempi paikka matkustaa.

Siinä me sit huristeltiin autolla kohti mummun kotia. Matkalla poikettiin jonku rehukaupan kautta kun äiskän oli pakko hakee joku kukka, jos mä oisin saanu päättää oltas viety joku uus hiano luu tai sit pallo...Mummu ois voinu sit lainata niit mulle kun meen taas yökylään..

Mummulla mua ootti iiiso yllätys! Sielä oli mun paras likka kaveri HIPPU <3 Oli siä muitaki sukulaisii mut Hippu on kyl iha paras.. Pistettii heti mummun kämppä mullin mallin juhla kuntoon. Sit kesken meijä pöhkötykse kaikki vaan lähti ja me jäätii Hipun kaa kahestaan. Hetki me oltii vähä ihmeissämme mutta sit päätettii vaan jatkaa pöhkötystä. Ehdittii vähä sisustaa juhlapaikkaa uusiks kun porukka palaskin jo takas.

Lähettiinkin sit mun isopapalle kun sillä on iiiso omakotitalo jossa on vielä iiiiiisompi piha. Siellä me Hipun kanssa kirmattiin iltaan asti pallon ja toistemme peräs. Yritettii välillä varastaa mölkkypalikoitaki ku niit ois ollu kiva närsätä mutta aina me jäätii kiinni ennen ku päästii hyvään vauhtii.

Ilta meni reippaasti ja sit palattiin mummulle takasi. Oltii Hipunki kaa jo niin poikki ettei jaksettu enää ees temmeltää joten mentiin nukkuun.

Aamulla nähtiin Hipun kanssa enää nopeesti ku ne lähti sit jo pois taas. Mummu ja äiskäkin lähti töihi, me jäätiin iskän kans viä nukkuun mummulle. Päivällä mentiin si taas kotio ja mä vaan nukuin kun olin ihan katki niistä juhlista.

Kyllä juhlat on mukavia ja pikku bostonin elämä ihanaa! <3 Nyt ootan vaan Hipun tapaamista uudestaan.

Väsyny mutta onnellinen Aune kirjoittelee taas myöhemmin.