Takaisin




BOSTONINTERRIERI AUNE - Perjantaina, 27.08.2010 klo 18:36

Vakoilua

Jahas, jahas taas kirjottelen tääl ajan kuluks, oman sekä äiskän.

Tänään on ollu ihan lepponen päivä. Toimin täällä kotona parantaja-koirana kun äiskä on kipeenä.

Parantaja-koiran toimenkuvaanha kuuluu mm. Nuolla mahdolliset nuhan aiheuttamat eritteet pois ihan nenästä asti (.. tästä toimenpiteestä äiskä ei erityisemmin pidä ja yrittää estää mua parhaansa mukaan...Kummallistako? KYLLÄ!), pussailla useesti, aktivoida sairastavaa osapuolta erilaisiin leikkeihin ihan vaan siks että kuume pelästys ja lähtis, piristää omalla olemuksella ja tässä tapauksessa lumoavalla bostonin olemuksella, sekä olla välillä ihan rauhassa että voi tarkkailla toimiiko hoito. Täällä suunnassa ei viel tuloksii näy...Hmm..

Onneks äiskä osti mulle eilen syysvaatteen etten itekki vilustu. Se on kaunis villaneule jossa on ruutukuvioo, sen avulla mä hurmaan jokasen vastaan tulevan uroksen lenkkipolul, uulalaa! ;)

Sit aiheeseen josta mun tän kertane otsikko muodostuu. Kaikkien näitten parantaja-koira hommien välissä mä kiinnitin huomion siihen, että mitä äiskä täällä koneella puuhaa. Ensiks mä kattelin et se on vaan facebookis mutta sitten se meni jollekkin ihme sivuille!
Niillä sivuilla oli paaaljon tai no ei nyt kauheesti mut kummiski, koirien kuvii ja vieläpä sellaste koirien jokka on paljon mua isompia. Äiskä luki joistaki Pk-oikeuksista ja muista koirista joil on ne. Meitä bostoneita ei listalta löytyny ja sitä mä kyl ihmettelen varsinki sen jälkeen kun sain selville mitä se pk tarkottaa eli pk on yhtäkun parantaja koira! Äiskä on nyt vissiin tosissaan sen mun sisarus-jutun kans? Mutta mihin se toista pk:ta tarvii kun sil on jo yks ja taitava sellanen onki?!! Päätin et jään hetkeks seuraan mite tilanne kehittyy.. Toista vk:ta tänne ei ainaka parane ottaa, koska yhen katon alla voi olla vaa yks vk eli vakooja koira ;) Eikä vk-oikeuksia jaetakka ku harvoille ja valituille!

Mut joo, nyt mun täytyy mennä jatkaa parantaja-koiran tehtäviä erityisesti tarkkaileen, että mitä ton sairastajan kaa tekis kun se vaan niiskuttaa!

- Pk/vk = parantaja/vakooja koira Aune kuittaa!

Ps. Lisään kesän viimesen kesäkuvan sen kunniaks, et nyt on jo kylmä ja koht on syksy, tässä se tulee, tittidiii:


Tulevaisuudes lisäilen muotikuvia mun neuleesta ja muustaki syys hömpötyksestä. :)