Takaisin
CINDYHUOLEHTII - Sunnuntaina, 21.05.2017 klo 12:42

Kivenpyörittäjän tarina

Meidän talossa vauhti ja vaaralliset tilanteet ovat olleet jo arkipäivää lähes kymmenen vuotta, kun kauan haaveiltu lemmikki, kämmenenkokoinen Cindy saapui taloomme. Ensimmäiset kuukaudet kului tennispalloa pyörittäen, mutta jo nuorena se löysi elämän intohimonsa: kivet. Tästä vielä lisää tässä Cindyn pienessä esittelytekstissä.

lempinimi: Cinderella, Siltsu, Crawford, Selma.. vaikka mitä!
rotu: Karkeakarvainen kettuterrieri
syntynyt: 6.4.2008
sukupuoli: naaras
luonne: Jääräpää, määrätietoinen, Rohkea, huolehtiva, ystävällinen

Cindy on tuonut valtavan paljon iloa meidän perheeseen. Energinen ja riehakas Cindy on aina ollut sydämiä sulattava seurakoira ja aina kotiin tullessa on iloinen vastaanotto, oli sitten poissa viisi minuuttia tai pitkän työpäivän. Näin jälkikäteen ei sitä oikein muistanutkaan, kuinka paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita onkaan saanut todistaa matkan varrella. Levällään olevat lelut, ryöstetyt sukat ja kaikki muut mukava kaaos on meillä edelleenkin arkipäivää, mutta sotkuthan ovat merkkejä elämästä! Uudet lelut saikin jo varhain kyytiä ja mietinkin onkohan maailmassa tarpeeksi kestävää lelua Cindyn leikkeihin. Yllättäen tällainen lelu tuli kirjaimellisesti puskista eräänä kesäisenä päivänä takapihan vattupuskia leikatessani.

Cindy pyöritteli hieman itseään pienempää kiveä pusikosta nurmikollemme. Sitten se asettui puoliksi kiven päälle ja laski ison märän kielensä sen päälle läähättäen. En ollut uskoa silmiäni kun se alkoi nuolemaan kiveä kuin pentuaan. Katsoin, että nyt koiralta napsahti viimeinenkin luu karvakorvien välistä. Ensin pidin tätä todella omituisena ja pelkäsin, että se hajottaa hampaansa tai saa jotain bakteereita. Kukaan ei osannut kertoa syytä tälle, mutta kun eläinlääkäritkin sanoivat, että ei tästä vaaraa koiralle ole niin totuimme Cindyn uuteen ammatinvalintaan. Tähän päivään mennessä Cindy onkin jo kääntänyt jokaisen kiven puutarhastani. Hassu koira on!

Löysin netistä keskustelun aiheesta, joten en ainakaan ihan yksin asian kanssa ilmeisesti ole! Lammaskoirani nuolee kiviä

Mitenkäs teillä, onko teillä kokemusta vastaavanlaisesta tai onko teidän koirilla hassuja harrastuksia? :)