Takaisin
CINDYN ELäMä - Lauantaina, 17.05.2014 klo 02:14

Cindy

Cindy on 28.toukokuuta 2012 syntynyt sekarotuinen koiruus. Koirassa on tiipetinspanielia ja coton de tulearia.
Cindy on koira joka viihtyy yksin, mutta silti on aina välillä maailman huomionkipein koira. Se rakastaa ihmisiä yli kaiken, varsinkin vanhuksia ja lapsia. Cindy ei ole ikinä ollut kovinkaan miellytyshaluinen koira. Se ei ikinä tee mitään, ellei se saa siitä palkinto (herkkua)Cindyn emä oli ennen synnytystä tungettu toisen ihmisen hoiviin kun oikea omistaja oli ilmoittanut muuttavansa espanjaan ja kertonut ettei ota koiraa mukaan. Tässä samalla oli ilmoittanut että se on tiinenä/paksuna naapurin tipsulle. (Emä siis on cottoni)
No Cindy sit päätyi minun äidilleni ja sen veli muutta 5 kilometrin päähän meistä. Tosin siitä ei ole kuulunut mitään sen jälkeen.
Äitini ei pystynyt pitämään koiraa koska minun sisaruksilleni ilmeni allergiaa ja tämän seurauksena sain Cindyn itselleni pitkän järkevän ja välillä ei niin järkevän "keskustelun" myötä. Voin sanoa että tämä paketti on maailman paras syntymäpäivä lahja minkä kukaan voi saada!Cindyn lisäksi meillä asustelee vakituisesti 2 kania ja kissa. Mutta niistä ja koiruudesta lisää pystyy käydä lukemassa meidän kaikkien lemmikkien blogista täällä Sekä meillä ollut jo pitkään äidin koira koulutuksessa