Takaisin
DENTALMALL - Keskiviikkona, 19.06.2019 klo 09:26

3 parasta laadukasta hammaskirurgista ajovaloa

1950-luvulta lähtien hammaslääkärit, hygieeniset ja jopa opiskelijat ovat käyttäneet dental surgical headlights: tä päivittäisessä käytännössään hyödyntääkseen sen tarjoamat edut. Hammasvalojen tekniikka on vuosien mittaan parantunut huomattavasti suunnittelun, elektronisten ja mekaanisten ominaisuuksien suhteen. Markkinoilla on nyt runsaasti erilaisia ??hammasvalojen valmistajien luomia LED-ajovalaisimia. Tänään suosittelemme seuraavia 3 huippulaadukkaita hammaslamppuja, toivottavasti pidät siitä.

Schultz: Dental Headlight Feather -sarjan LED
Dental Headlight Feather -sarjan LED-valaisimen valmistaa Schultz. Punnitaan vain 5 grammaa ja mittaus vain 1 tuumaa pitkä ja 0,5 tuumaa leveä, se katsotaan kevyimmäksi ja pienimmäksi hammaslääkärin ajovalaisimeksi. Tämä kannettava hammasvalo tuottaa puhdasta valkoista valaistusta ja 50 000 LUX-kirkkautta. Sen mukana tulee akkujärjestelmä, joka kestää noin 11 tuntia.

Vision-mallit: LED DayLite WireLess -valo
Vision-mallit ovat yksi maailman johtavista hammaslääkärin LED-ajovalojen valmistajista. Niiden LED-ajovalot tuottavat yhtenäisen paikan, jonka valon intensiteetti vaihtelee 27 000 luxista 10 000 luxiin. Sitä käytetään akkujärjestelmällä, joka voi kestää vähintään 9 tuntia ja enintään 16 tuntia.

LumaDent: LumaDent-ajovalaisin
LumaDent-ajovalaisin on myös 5 gramman ajovalaisin. Se pystyy tuottamaan jopa noin 60 000 lux-intensiteettiä. LumaDent Headlight on yksi tunnetuimmista tuotemerkeistä kohtuuhintaisuuden ja laadun kannalta. Tämä kompakti, pieni ja käyttäjäystävällinen ajovalaisin toimii litiumioniakkujärjestelmällä, joka kestää 12-30 tuntia latausajan ollessa noin 2 tuntia.

Dentalsalemall.com in LED-ajovalot tarjoavat puhtaan valkoisen kylmän säteen ja sopivat erinomaisesti paikalliseen valaistukseen. Hammaslääkäri voi helposti säätää pistekokoa ja kirkkautta. LED-ajovalaisimia käytetään laajalti mikrokirurgiassa, ortopediassa, hammaskirurgiassa, selkärangan leikkauksessa, gynekologiassa ja anorektisissa leikkauksissa.