Takaisin
ELäMäN ETSISKELYä KISSOJEN JA KOIRAN KANSSA - Keskiviikkona, 22.05.2013 klo 13:00

Huolestuttaa ja harmittaa.

Heippa.Nyt on mennyt kaksi yötä ihan pieleen koiran suhteen.
Ensinmäisenä yönä hän pelkäsi hyttystä niin maan perskutasti.
Aluksi olin hyvin ärsyyntynyt koska koira ravasi pitkin huonetta ja yritti ängetä sänkyyn vaikka varsin hyvin tietää ettei sänkyyn tulla.
Noh päätis sitten viädä hänet pihalle jos olisi hätä mutta ei.. Ei mitään muutakun reviirin merkkailua.
Noh tultiin sitten takaisin ja yritin saada unesta kiinni mutta eihän siittä mitään tullut kun koira on aivan paniikissa ja pyörii ku häkkärä makkarissa edestakaisin.
Päätin sitten kiukuspäissäni että minähän sinut rauhotan otin pannasta kiinni ja ohjasin omalle pedille ja pidin häntä siinä. Hetken päästä siihen tulikin korvaani hyttynen inisemään ja koira sekosi ihan totaalisesti ja juoksi toiselle puolelle huonetta.. Eipä siinä oikeen muuta voinut kun nauraa ja todeta itsekseen että miks eka hyttysen kanssa eletty hetki piti juuri olla keskellä yötä ja voi raukkaa kun on niin säikky :D

Viime yö... Voihan "piip" kun meni hermo.
Koiralla oli selvästi vessa hätä kun se siinä taas makkarii ympäri pyöri. Päätin sitten nousta ja viedä koiran pihalle, ei siinä mitään mutta pitihän neidin sitten oksentaa lattialle ennen ulosmenoa ja eikä siinä viälä kaikki. Olin juuri tuonut koiran sisälle ja melkein nukahtanut niin rupee kuulumaan kyökkimis ääniä.. hitto sehän oksensi uudestaa. kerkesin onnekseni neidin siirtämään matolta lattialle.. Huolestuttaa vaan kun sitä oksentelua on kestänyt jo puolisen viikkoa. Mahtaakohan johtua siitä että neiti syö kaiken eteen tulevan maasta lenkin aikana.. Vai olisiko se jotain pahempaa? Jos se vielä loppuviikon jatkuu tai pahenee niin täytyy pistäytyä eläinlääkärillä.

Muuta perheeseeni liittyvääKihlattuni tänään sitten lähti lahteen keikalle ja jätti minut eläinten kanssa.
Onneksi parahin ystäväni tulee tänään kyläilemään. Pidetään oikee peli ilta :)
Viikonloppuna meidän piti mennä vanhempieni tykö kyläilemään (koko konkkaronkka) mutta päädyin siihen ratkaisuun että oltaisiin ihan kotosalla vaan kon ihan tarpeeksi täälläkin on sitä säätöä ja harjoittelua.

Meidän pikkukissa Raimo on ruvennut valtailemaan Kiran petiä.. Nukkuu keskellä petiä siten että Kira saa laitettua vain päänsä petiin :D niin herttasen ärsyttävä otus tuo kissan penikkamme.


Nipazu kiittää ja kuittaa tältä erää :)
Elämän etsintä kissojen ja koiran kanssa jatkukoon.