Takaisin
HALLAN HARHAA - Sunnuntaina, 03.05.2015 klo 17:18

Hei me muutetaan!

Siis IIIIK! Ne on kuulemma myyneet meidän kodin elikäs me joudutaan poistumaan täältä. Emäntä sanoi ettei meistä tuu kuiteskaan kodittomia vaikka lopullinen määränpää onkin vielä vähän hämäryyksien peitossa... Ensin kuulemma muutetaan emännän vanhempien lähistölle eli isin ja äidin nuoruuden maisemiin ja sitten jatketaan syksyllä matkaa jonnekin etelämmäs.

Minua tämä tällainen kuiteskin hiukan huolestuttaa. Siis jos ne voi myydä meidän KODIN niin voiko ne myydä esim vaikka HALLANKIN? EI KAI SENTÄÄN EIHÄN? Kysyin isiltä niin se sanoi että myihän ne mun velipojatkin ja että varminta on vaan tarkkailla että meneekö pahvilaatikoihin meidänkin tavaroita. Oon tarkkaillu, ei ole vielä mennyt mitään tärkeitä meidän tavaroita kuten Ikea Rottia (emäntä väitti että me ei pakata niitä vielä koska me tarvitaan niitä vielä, mutta mistä sitä tietää jos se onkin joku Hallan Huisputus?!)

Ajattelin sitten että jos pakkaan itse itseni niin sittenhän ne ei mitenkään voi unohtaa mua eihän?Joo kyllä tää näin on varminta.

t. Halla laatikosta